Agenda

We werken momenteel hard aan de nieuwe bloeiklassen. Vanaf september zien we je graag weer terug.

Deze zomer zijn we te vinden in het Martin Luther King park!

Parksessie #01 De Rustkwekerij - 12 juli om 19:00 uur
Parksessie #02 Het Liefdesexperiment - 26 juli om 19:00 uur
Parksessie #03 Het Speelparadijs - 9 augustus om 19:00 uur
Parksessie #04 De Reflectiesexy - 23 augustus om 19:00 uur

Bloeiklassen bij De Nieuwe Liefde

Geweest

bloeiklas-hoe-bloei-je-samen

9 April - Bloeiklas Date jezelf: wie ben jij?

Liefde gaat niet over rozen, dus gun jezelf een stevige blik in de spiegel. Wat betekent liefde voor jou? Wat zoek je eigenlijk in een partner? Waarom beland je steeds in dezelfde valkuil? Vanavond oefenen we met negatieve feedback en jezelf zijn en blijven. Vanavond oefenen we met negatieve feedback en jezelf zijn en blijven.

Bloeiklas-de-Kwekerij-over-het-leven

23 April - Bloeiklas Waarom willen we steeds iets nieuws?

Ben jij al uitgekeken op je iPhone 7? Op je date, huis of werk? Waarom zijn we zo snel verveeld en afgeleid? Altijd op zoek naar iets nieuws? Vanavond verkennen we de voor- en nadelen van twee populaire mensbeelden: de wijze grijsaard en de levenslustige reiziger met kennissen overal.

Bloeiklas-de-kwekerij-millennials

29 Mei - Bloeiklas Hoe ontdek je wat je wilt?

Je staat in de bloei van je leven. Maar soms zie je door alle ‘kansbomen’ het bos niet meer. Iedereen is druk, doet z’n best, maar waarvoor eigenlijk? In deze bloeiklas maken we tijd vrij voor een gezonde dosis zelfreflectie.

Bloeiklassen bij Lab111

Geweest

bloeiklas-hoe-bloei-je-samen

1 Mei - Bloeiklas Hoe bloei je samen?

Bij elkaar blijven is een kunst. Hoe vergroot je de liefde? Leer elkaars waarden, verlangens en liefdestalen begrijpen. Hoe goed ken je jezelf en de ander in jullie relatie? Wil je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie? Bemest je liefdestuin op deze avond vol verhalen, oefeningen en verhelderende inzichten.

Bloeiklas-de-Kwekerij-over-het-leven

15 Mei - Bloeiklas
Hoe ga je om met tegenslag?

Het is soms moeilijk om open te zijn over datgene waar je geen controle over hebt. Zoiets voelt als falen, alsof je het verkeerd doet. Kun je zelfs blij worden van narigheid? We verdiepen ons in kleine en grote tegenslagen in je leven. Waarvan raakte jij van het padje af en hoe ga je ermee om?

Bloeiklas-de-kwekerij-millennials

4 Juni - Bloeiklas Hoe vind je rust in de stad?

We moeten van alles en netwerken de hele dag door. Maar hoe houd je je hoofd koel in de drukte van de stad? En wat gebeurt er als rust je ritme bepaalt? Wat is rust, wat biedt het en wat gaat er verloren als we altijd bezig zijn?

Bloeiklas-de-Kwekerij-over-het-leven

18 Juni - Bloeiklas
Bubbel breken

Zit jij lekker in je bubbel? We raken steeds verder ingesloten in onze veilige filterbubbel. In hoeverre zijn we hier zelf verantwoordelijk voor? Hoe blijf je open en prik je je bubbel door? Wanneer heb jij voor het laatst iemand ontmoet buiten jouw bubbel en wat gebeurt er dan?