De Verdieping - Ontwikkeltraject van de Kwekerij

Praktisch: 7 avonden incl. diner vanaf 18:30u inloop / 19:00u diner / 20:00u programma / 21:30u einde / borrel
Startdatum: 25 september 2018
Aanmelden voor: 12 september 2018
Locatie: LAB111 (check het filmmenu voor de nodige inspiratie)
Prijs: studententarief: 125€ / young professionals 175€ (inclusief diner 2x pils/fris/koffie/ of huiswijn)

Je loopt wel eens rond met vragen... Wat is belangrijk voor mij? Hoe kan ik het verschil maken? Wie ben ik eigenlijk en waar wil ik voor gaan?

Tijdens “De Verdieping” ga je structureel en intensief aan de slag met deze vragen. Je eet samen met maximaal zeven deelnemers en volgt het inhoudelijke programma*.

Download brochure*

Wat je kunt verwachten

Dit ontwikkeltraject van zeven avonden start op dinsdag 25 september en vindt telkens om de week op dinsdagavond plaats. Het centrale thema is: “Identiteit en Werk”.

Wie ben je? En waartoe ben je op aarde? Grote vragen die we te lijf gaan met inspirerende theorie. We pakken elementen uit Sapiens van Yuval Noah Harari en verdiepen ons in het concept rust van Jozef Pieper. Daarnaast kijken we kritisch naar de actuele trends. Welke rol speelt werk in jouw leven? Welke mogelijkheden heb je en waardoor laat je je leiden? Hierbij maken we gebruik van het veelzijdige werk van socioloog Zygmunt Bauman en het denkwerk van filosoof Marli Huijer die stellen dat deze tijd getekend wordt door een vloeibare realiteit zonder vaststaand ritme.

Naast de theoretische lading waarvan we de avonden voorzien is er alle ruimte om uit te proberen, te reflecteren en elkaar te inspireren. We oefenen met verschillende modellen die je inzicht geven in je eigen persoonlijkheid (zoals het enneagram). We dagen je uit om je ambities en dromen om te zetten in kleine werkbare stappen. Dit alles onder het genot van LAB111's heerlijke maaltijden en verfrissende versnaperingen. Iets voor jou?

Je bent geschikt voor dit programma als je voldoet aan de volgende "eisen":

✔ Je hebt interesse om je te verdiepen

✔ Je wilt je persoonlijk ontwikkelen

✔ Je bent bereid om te groeien met de groep en “De Verdieping” mede vorm te geven

Is het een ja? Meld je dan vóór 12 september aan via onderstaand inschrijfformulier.

Heb je nog vragen stuur dan een e-mail naar verdieping@kwekerijamsterdam.nl.