Bloeiklas - Corona: Fomo of Jomo

Dinsdag 30 juni 19:30 - 22:00 uur

De wereld gaat weer langzaam open. Terrassen worden gevuld, net als onze agenda's. Maar bracht corona jou juist geen rust? Kwam je meer buiten en koos je bewust wie je wel en niet zag? In het kader van 'never waste a good crisis' staan we stil voordat we doorgaan. Hoe behouden we het goede en zorgen we dat we vasthouden wat de moeite waard is?

Renee Gravemaker (VPRO) beschrijft de effecten van deze tijd. Hij komt tot de conclusie dat een beetje meer rust niet zo gek is in een wereld waar bijna 70% van de mensen tussen de 18 en 34 last heeft van FOMO.

Er is een tegenbeweging zichtbaar. De sociale en interne druk om zoveel mogelijk te willen doen, is ineens een stuk minder geworden. FOMO heeft plaatsgemaakt voor JOMO: 'Joy Of Missing Out.’ Althans, dat was zo...

Hoe is dat voor jou? Wat heeft corona jou gebracht? Wat wil je houden en waar wil je zo snel mogelijk weer vanaf?

---

Dit is een bloeiklas voor studenten en young professionals van 18 tot 35 jaar. We delen prikkelende theorieën, creatieve oefeningen en er is ruimte voor je reflectie, interactie en persoonlijke verhalen. We putten uit interdisciplinaire bronnen. Deze interactieve avond wordt verzorgd door Guy Wijnen en Sara van de Ven.

Locatie: De Kas, Nieuwe Herengracht 18, Amsterdam.
Prijs*: €7,50 (student) en €12,50 (algemeen) inclusief koffie, thee en koekjes!

Bekijk hier ons coronabeleid.

*Vormt de prijs een drempel om te komen, neem contact met ons op. www.kwekerijamsterdam.nl / info@kwekerijamsterdam.nl