Bloeiklas: Hoe wil jij corona achter je laten?

Woensdag 16 juni 19:30 - 21:30 uur
Nieuwe Herengracht 18, Amsterdam

Ticketprijs: €12,50 - €17,50*

Corona laten we bijna achter ons. Wat hebben we daar lang naar uitgekeken! Eindelijk kan alles weer. Back to normal. De vraag is alleen of we dat wel willen. Want het is zo verleidelijk om een iets te roze bril op te zetten. Dan zien we de tijd voor corona toch echt iets te rooskleurig en blazen we de toekomst op met verwachtingen.

Dat kan beter. Want hopelijk was deze hele pandemie meer dan alleen een vervelende onderbreking. Hopelijk heeft het een nieuwe blik opgeleverd op waar we vandaan komen en heen willen. Want het was niet normaal en het hoeft niet normaal. Maar het kan wel betekenisvol. Grijp jij met ons dit moment aan om na te denken over hoe jouw nieuwe niet-normaal eruit kan zien?

*Vormt de prijs een drempel om te komen, neem contact met ons op.

Bekijk hier ons coronabeleid.

 
 

                 De Kwekers

Bram: "Zo. Corona zit er bijna op. En dat is maar goed ook. Vers afgestudeerd verzoop ik soms in de zeeën van tijd. En soms vond ik het ook wel lekker. Lekker om te kunnen zeggen: “Prima, ik kan eigenlijk bijna altijd”. Nu de mogelijkheden en verwachtingen zich langzaam weer opstapelen, wil ik daar wel wat van vasthouden. Wat wil jij vasthouden uit deze tijd? "

   

 
 
 

Guy: "Wat mij met vlagen zorgen baart is dat we straks weer gewoon op de oude voet doorgaan, terwijl ik deze crisis toch liever niet ‘waste'. Want wat hebben we geleerd over hoe we de zorg geregeld hebben? Hoe belangrijk relaties en echte verbinding voor ons zijn? En hoe we ons leven en werk vormgeven? Dit is hét moment om stil te staan voordat we doorgaan. Wat heeft corona jou gebracht? "


 
 
Wat kun je verwachten?

Bloeiklassen zijn inspirerende workshops waarin we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. Denk bijvoorbeeld aan: het leven, de liefde, relaties, vriendschap, carrière en identiteit. Misschien stel je jezelf weleens de vraag; wat vind ik echt belangrijk? Of wat drijft mij en past dat wel bij mij? Met ontregelende oefeningen en in een experimentele setting zetten we je aan tot denken en actie. Dat betekent dat we niet blijven hangen bij de theoretische kennis maar dat we ook actief aan de slag gaan. Zodat je met nieuwe inzichten en een concrete stap naar huis gaat.


Voor wie?

De activiteiten van de Kwekerij zijn bedoeld voor alle studenten en young professionals die willen bloeien tussen 18-35 jaar, van alle afkomsten, genderidentiteiten en seksuele voorkeuren. Houden de prijzen je tegen om te komen? Stuur dan een mailtje naar info@kwekerijamsterdam.nl, dan bespreken we wat er wel mogelijk is! We denken graag met je mee. De Kwekerij is helaas (nog) niet rolstoeltoegankelijk. Wel kun je de bloeiklas online bijwonen of kunnen we samen een andere creatieve oplossing zoeken die voor je werkt. Twijfel je om een andere reden over de toegankelijkheid tot een van onze evenementen, stuur dan ook een mailtje naar info@kwekerijamsterdam.nl. We hopen je snel te ontmoeten!