Bloeiklas: Hoeveel speelruimte geef jij jezelf?

Maandag 5 oktober 19:30 - 22:00 uur

In tijden waarin waarden als efficiëntie en productiviteit hoog op een voetstuk staan, blijft er soms maar weinig speelruimte over. Maar gaat daar niet iets essentieels verloren? In het heetst van de strijd kunnen we zomaar één van onze meest waardevolle kwaliteiten uit het oog verliezen: het volgen van onze nieuwsgierigheid.

Als tegenwicht voor de nadruk op presteren en doelmatigheid willen we in deze bloeiklas onderzoeken hoe we iets speelser kunnen omgaan met onze ambities en imperfecties. We gaan op zoek naar wat er nodig is voor een vruchtbare speelruimte én stellen de vraag hoe rommelen, lummelen en flierefluiten opnieuw een bloeiende plaats kan krijgen in ons volwassen leven. Speel je mee?

Locatie: De Kas, Nieuwe Herengracht 18, Amsterdam.
Prijs*: €12,50 (student) en €17,50 (algemeen) inclusief koffie, thee en koekjes!

--

Dit is een bloeiklas van De Kwekerij: een inspirerend en interactieve workshop waar we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. We bieden inspirerende theorieën uit interdisciplinaire bronnen, doen creatieve oefeningen en delen persoonlijke ervaringen. Deze interactieve avond wordt verzorgd door Clara van Haaften en Loïs Vaars.

We maken onze programma’s voor studenten en young professionals van 18 tot 35 jaar en werken in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers. Ben je op zoek naar nieuwe inzichten en lijkt het je leuk om samen te leren? Doe mee!

*Vormt de prijs een drempel om te komen, neem contact met ons op via info@kwekerijamsterdam.nl.

Bekijk hier ons coronabeleid.