Welke kracht biedt kwetsbaarheid?

Donderdag 5 maart 19:30 - 22:00 uur

Wat doe je als iets tegenzit? Het roept al snel gevoelens op van schaamte, falen en machteloosheid. Intuïtief besluiten we om onze gevoelens te negeren of er zelfs tegen te vechten.

Wat zou er gebeuren als we lijden omarmen als deel van het leven? Niet langer de pijn wegduwen, maar er mee leren leven. Want kwetsbaarheid is een onderschatte kracht. We zijn gelukkig niet zulke superhumans als we zelf zouden willen. Pijn biedt ruimte voor anderen, zelfacceptatie en het opdoen van levenservaring.

Vanavond bespreken we ons eigen ongemak met narigheid en gaan op zoek naar ruimte voor kwetsbaarheid. Waarom vinden we het zo lastig om hierover eerlijk te zijn? Wat helpt om ruimte te bieden aan pijn en hoe ontwikkel je meer veerkracht? Tijdens deze avond reflecteren we eerlijk op onze overtuigingen en onderzoeken ons gedrag. Hoe bewust leef jij?

Locatie: De Kas Uilenstede, Uilenstede 346b, Amstelveen.
Prijs*: €15 (student) en €18 (algemeen) inclusief koffie, thee en koekjes!

--

Dit is een bloeiklas voor studenten en young professionals van 18 tot 35 jaar. We delen prikkelende theorieën, creatieve oefeningen en er is ruimte voor je persoonlijk verhaal. We putten uit interdisciplinaire bronnen. Deze interactieve avond wordt verzorgd door Linda van Soolingen, Desiree Weijs en Sara van de Ven.

*Vormt de prijs een drempel om te komen, neem contact met ons op. Via www.kwekerijamsterdam.nl of mail info@kwekerijamsterdam.nl.