Hoe bloei je samen?

Bloeiklas – Hoe bloei je samen?

 

Normale prijs: €10
Film + diner combi: €20 
CJP, studenten- of stadspas: €7,50

Kaarten

Bloeiklas voor Singles – Date jezelf: wie ben jij?

Bij elkaar blijven is een kunst. Hoe vergroot je de liefde? Leer elkaars waarden, verlangens en liefdestalen begrijpen. Hoe goed ken je jezelf en de ander in jullie relatie?

Relaties lijken op de sociale ontwikkeling van een kind: na een roze wolk volgt het verlangen naar zelfbevestiging, samenwerking of zelfs nestvorming. Waar zitten jullie en weet je wat de ander nodig heeft? Volgens de antropoloog Gary Chapman spreken mensen verschillende liefdestalen, iets wat je je al jong hebt aangeleerd.

Wil je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie? Bemest je liefdestuin op deze avond vol verhalen, oefeningen en verhelderende inzichten. Een avond om de balans op te maken. Hartstikke mooi toch?

In deze Kwekerij-bloeiklas duiken we onder leiding van ervaringsdeskundigen (kwekers) in de wondere wereld van de liefde. Een inspirerende avond, vol waardering, vernieuwende perspectieven, interpersoonlijk reflectie en speelse oefeningen.

Dit is een Bloeiklas van De Kwekerij: een persoonlijke en ontregelende broedplaats met groepen van maximaal 20 personen. We duiken onder leiding van ervaringsdeskundigen (kwekers) in de wondere wereld van de liefde. Met hulp van filosofische, sociologische, psychologische en religieuze bronnen.

Bestel hier je kaarten