Instagramcursus Identiteit & Werk

start wanneer je wilt

Je loopt wel eens rond met vragen. Wie ben ik eigenlijk? Wat is belangrijk voor mij? Hoe kan ik impact maken? Volg ons online ontwikkeltraject en ontdek waar jij werk van wilt maken.

In deze cursus ga je in 5 dagen op zoek naar waar jij voor staat, en hoe je dat vorm kunt geven. We behandelen theorieën uit de psychologie, sociologie en filosofie waaruit je inspiratie kunt halen. En je gaat aan de slag met oefeningen, zodat het niet alleen bij nadenken blijft.. ;-)
Omdat het een online cursus is, kun je zelf bepalen waar en wanneer je de modules wilt kijken. Via een speciaal Instagramaccount krijg je 30 dagen lang toegang tot de cursus. Tijdens de cursus kun je direct je vragen stellen. Daarnaast is er een ebook, met samenvattingen van de modules, tips om verder te lezen en de opdrachten uit de cursus. Die kun je natuurlijk altijd weer inzien!

 
 

Bekijk een opdracht uit deze cursus 👇

 
 
 
 

De cursus bestaat uit 5 modules, van elk 15 minuten. Daarnaast hoort er bij elke module een opdracht.
1. Ken je wortels: In module 1 ga je terug naar je wortels. Wie ben jij en waar krijg je energie van?
2. Bouw op jezelf: In de tweede aflevering gaan we op zoek naar jouw fundament. Op welke kwaliteiten en waarden kun jij altijd terugvallen?
3. Plant je eigen rol: We maken gebruik van de kracaht van visualisatie. Op basis van deze creatieve en inzichtgevende expeditie ga je aan de slag met het concreet maken van jouw vervolgstap.
4. Prototype je idealen: In de vierde module doen we een boekje open over een belangrijke theorie om veranderprocessen in gang te zetten: theory U. Hoe kan dit er voor jou in de praktijk uit gaan zien?
5. Snoeien is bloeien: We eindigen met beide benen op de grond: wat is nou echt belangrijk? Met welk inzicht ga je hierna aan de slag?

Let op: Deze cursus wordt gegeven via Instagram. Zonder account kun je niet deelnemen.

 
 Guy (31): "Hi ik ben Guy, oprichter van De Kwekerij, en al sinds 2012 bezig met het ontwikkelen, geven en volgen van trainingen en ontwikkeltrajecten. Toen iemand mij vroeg wanneer ik op mijn best ben, zag ik mezelf voor me in een groep mensen. Waarbij we samen ideeën uitwisselden. Om wijzer te worden, en gericht stappen te kunnen zetten die passen bij onze waarden, idealen en ambities. Dat idee heb ik nooit meer losgelaten. Los van dat ik De Kwekerij leid, geef ik nog steeds verschillende trainingen, omdat ik er van hou om samen met mensen verder, dieper of hoger te komen in het leven ;).

Wat mij inspireerde om deze cursus te maken, is dat deze tijd van stilstand bij veel mensen nieuwe vragen oproept. De franje van feesten, uiteten, leuke en sociale activiteiten ondernemen is weggevallen. We zijn meer op ons zelf aangewezen. Nu is dat misschien niet eens zo gek. Tijd voor jezelf, om eens rustig terug en vooruit te kijken. Alleen is alleen ook maar zo alleen. In deze cursus neem ik je mee in vijf afleveringen. Ik deel de oefeningen die mij zelf op weg hebben geholpen bij het bepalen van de richting in m'n leven.

Ik geloof dat creatieve oefeningen, structuur en goede vragen je echt op weg kunnen helpen. Natuurlijk moet je er wel zelf voor gaan zitten, en de aandacht opbrengen om er voor te gaan. Ik ben benieuwd wat het je oplevert. Stuur me gerust een vraag tijdens of na het traject." 
 
Wat kun je verwachten?

Omdat het een online cursus is, kun je zelf bepalen waar en wanneer je de modules wilt kijken. Via een speciaal Instagramaccount krijg je 30 dagen lang toegang tot de cursus. Tijdens de cursus kun je direct je vragen stellen. Daarnaast is er een ebook, met samenvattingen van de modules, tips om verder te lezen en de opdrachten uit de cursus. Die kun je natuurlijk altijd weer inzien! Let op: deze cursus wordt gegeven via Instagram. Zonder account kun je niet deelnemen.


Voor wie?

De activiteiten van de Kwekerij zijn bedoeld voor alle studenten en young professionals die willen bloeien tussen 18-35 jaar, van alle afkomsten, genderidentiteiten en seksuele voorkeuren. Houden de prijzen je tegen om te komen? Stuur dan een mailtje naar info@kwekerijamsterdam.nl, dan bespreken we wat er wel mogelijk is! We denken graag met je mee. Twijfel je om welke reden dan ook over de toegankelijkheid tot een van onze evenementen, stuur dan ook een mailtje naar info@kwekerijamsterdam.nl. We hopen je snel te ontmoeten!Testimonials
"Was een goeie cursus. De vragen die jullie stelden waren goed en ook onderwerpen waar goed over nagedacht moest worden."
"Echt een waardevolle cursus. Ik had niet verwacht dat ik er zoveel aan zou hebben!"
"Ik vond het heel leuk en de cursus was in coronatijd goed te doen."