Doe je mee?

Wil je gedurende het jaar graag op gezette tijden stilstaan bij de grote vragen des levens? Dan is de Kwekerij Community Kalender iets voor jou!

De Community Kalender is een nieuw initiatief, ontstaan vanuit het verlangen om met meer regelmaat en met meer betrokkenheid op elkaar bezig te zijn met de vertrouwde Kwekerij-onderwerpen. De Community Kalender zal één keer per twee maanden plaatsvinden, waarbij we steeds twee weken achter elkaar stilstaan bij één specifiek thema, zoals conflict, rust of relaties.

We beginnen telkens met één fysieke ontmoeting, waarin we onder het genot van een zondagmiddagbrunch met elkaar en het thema van de maand kennismaken. De eerste week nemen we vervolgens de tijd om inhoudelijk dieper in te gaan op het thema, om daarna de tweede week samen praktisch aan de slag te gaan met het ritueel van de maand: een ritueel waarmee we op speelse wijze het thema een vaste en bewuste plek in ons dagelijkse leven willen proberen te geven.

Aan het eind van de twee weken vindt er ten slotte een online ontmoeting plaats om ervaringen uit te wisselen en samen terug te blikken op de afgelopen twee weken. Onze droom is om op deze manier uiteindelijk een vaste Community Kalender-kern op te bouwen, om zo als De Kwekerij nog meer een plek te worden waar we elkaar kunnen steunen, bevragen en inspireren.

6 februari van 12:00 tot 14:00 trappen we de Community Kalender en de eerste Community Kalender-maand over conflict af met een feestelijke brunch aan de Nieuwe Herengracht 18. De middag zal bestaan uit een eerste oefening in de stijl van de Community Kalender, een korte presentatie over de nieuwe opzet en samen in gesprek gaan over de mogelijkheden om gezamenlijk invulling te geven aan een Kwekerij Community. Van harte welkom om aan te sluiten! 😊

We willen je graag vragen om een QR-code mee te nemen, die gescand zal worden bij binnenkomst. Toegang is gratis!

Heb je nog vragen? Dan kun je een berichtje sturen naar: david@kwekerijamsterdam.nl. Wil je je graag aanmelden? Dat kan via het formulier hieronder.

Ik wil me aanmelden voor de Community Kalender

9 + 11 =