Samen het jaar rond

Hou jij ook van een beetje verdieping en fleur je op van het delen van levenslessen?
Doe dan mee aan De Kwekerij Community Kalender!

Samen met een groep betrokkenen mensen verdiep je je elke maand in een thema. Dat doen we door de maand te openen met een check in. Hierbij maken we kort kennis en delen we theoretische perspectieven op het thema. Ook introduceren we het ritueel van de maand, waarbij je één week dagelijks (dat kan zijn 5 seconden) aandacht besteedt aan het thema. Tijdens de maand delen we inspirerende theorieën, spraakmakende artikelen, boeken en podcasts. Aan het einde van de maand ronden we het thema af met een check out.

Voorlopig is dit alles nog online vanuit huis te volgen. Er is altijd ruimte voor vragen, eigen inbreng, persoonlijke ervaringen en reflectie. We beloven een veilige setting waarin je mag delen, als jij daar de behoefte voor voelt. We hopen van elkaar te leren en door samen een rijke voedingsbodem te creëeren.

 

Deze maand

Welkom in de maand april. Afgeleid van het Latijnse woord ‘aperire’ hetgeen “openen” betekent. De maand waarin we ons gaan openen voor onszelf en… de ander! Het weer wordt aangenamer en de temperatuur loopt langzaam op. Iedereen komt steeds meer uit zijn/haar/hen schulp en gaat op zoek naar contact en verbinding. Iets waar velen tijdens deze aanhoudende lockdown naar hunkeren. Toch?

Je kunt hier alvast de uitleg voor de maand april bekijken.

Doe je mee? Leuk! Je kunt je hieronder aanmelden. Dat is gratis, wel vragen we je aan het eind van elke maand om een vrijwillige bijdrage te doen.

PS Je kunt je natuurlijk ook altijd weer afmelden ;).

 
 
* indicates required