Kwekers

 

DIT ZIJN DE KWEKERS


Teun-Pieter

Kweker

Bloeiklas: Hoe ontdek je wat je wilt?


Teun-Pieter (28) heeft iets lichts doch doortastends. ‘Ik wil graag mensen heel laten en verrassen. Het liefst zo gelijkwaardig mogelijk, want ik wil zelf ook blijven leren.’ Met zijn haarscherpe analyses zet hij je aan het denken. Bevlogen deelt hij inzichten en nodigt hij uit om ervaringsgericht te leren. Wat hem boeit zijn mensen. En wat hij doet is ze tot bloei brengen.

Margreet

Kweker

Bloeiklas: Waarom steeds iets nieuws?


Margreet Zandbergen (27) heeft de gave om te ontwapenen. ‘Ik wil graag dienstbaar zijn aan de groep en ok zijn met mezelf.’ Eerlijkheid is haar trademark. Dat straalt ze over op de groep waarmee ze werkt. Of het nu statushouders, studenten of young professionals zijn. Margreet raakt met haar kwetsbaarheid, maar van binnen schuilt een krachtige persoonlijkheid.

Michiel

Kweker

Bloeiklas: Welke kracht biedt kwetsbaarheid?


Michiel van Dam (34) is kweker van het eerste uur. ‘Ik houd van radicale eerlijkheid en levenswijsheid. Als kweker neem ik allereerst mezelf mee.’ Recht door zee, gevoelig en een uitermate kritisch (op zichzelf). Zijn kracht is om de essentie te ontrafelen en hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. Met open blik leert hij constant van het leven. Ook schroomt hij niet om iets van zijn eigen leven te delen.

Roos

Kweker

Bloeiklas: Persoonlijke Duurzaamheid


Roos Frens (24) een schitterende verschijning met een warm hart. ‘Ik wil graag mensen inspireren, een veilige sfeer bieden en zich thuis laten voelen.’ Een aanpakker met passie voor gezond leven en een intrinsieke drive naar diepgang. Na een lange reis versterkte Roos het Kwekerij team in 2018 als stagiair. Altijd in voor goede gesprekken, nieuwe ervaringen en verrassende speciaalbiertjes.

Freek

Kweker

Bloeiklas: Hoe vergroot je je bubbel?


Freek Mulder (28) is een verbinder pur sang. ‘Ik houd van diversiteit en spiegel graag. Je hebt de ander nodig toch?’ Het liefst dwaalt hij dagen door de straten van Amsterdam. Betekenisvolle ontmoetingen is wat hem drijft. Als trainer staat hij het liefst voor groepen die wel wat actie in de taxi kunnen gebruiken. Als kweker daagt hij deelnemers uit om zijn of haar bubbel onder de loep te nemen. Pang!

Nikki

Stagiair & Kweker

Bloeiklassen: Dankbaarheid & Opvoeding


Nikki Donkersloot (22) voelt, spreekt, straalt en lacht veel. ‘Ik buig graag met allerlei mensen mee, maar blijf dichtbij mezelf.’ Is ze dan niet te jong en onbezonnen..? Nee ze bezint zich graag op de belangrijke thema’s van het leven. Vanuit haar interesse om zich verder te ontwikkelen als student, mens en trainer komt zij in 2019 ook nog eens het Kwekerij team versterken.

Maarten

Kweker

Bloeiklas: Hoe kan rust je ritme bepalen?


Maarten Vogelaar (31) de aartsvader van het zooitje. ‘Ik werk graag vanuit een open hart. Speels, eerlijk en vol vertrouwen dat iedereen van waarde is.’ Een pionier in hart en nieren. Het liefst start hij elke dag een nieuw project voor millennials in Amsterdam. Gelukkig blijft hij trouw aan zijn idealen en bouwt hij steevast aan een open en eerlijke plek waar twintigers elkaar kunnen ontmoeten.

Guy

Kweker

Bloeiklas: Hoe ontdek je wat je wilt?


Guy Wijnen (28) is actiegericht en doen is echt zijn ding. ‘Ik help graag mensen in beweging te komen, want ik heb zelf vastgezeten.’ Met zijn energie brengt hij veel leven in de brouwerij. Hij ontsteekt graag vuurtjes, maar altijd vanuit iemands persoonlijke behoeften. Al staat hij stevig op de grond, er is maar een halve tel nodig voordat Guy opgesprongen is om te gaan!