Online Bloeiklas: Hoe ontdek je wat je wilt?

Vrijdag 12 juni 10:00 - 11:30 uur

Je staat in de bloei van je leven. Maar soms zie je door alle ‘kansbomen’ het bos niet meer. Iedereen is druk, doet z’n best, maar waarvoor eigenlijk?

Hoeveel aandacht geef jij jouw dromen? Passen jouw keuzes wel bij je wensen voor de toekomst? Belangrijke vragen in een tijd van burn-outs, keuzestress en prestatiedruk. Juist in deze tijd van stilstand lijken deze vragen relevanter dan ooit.

Tijdens deze online training maken we tijd vrij voor een gezonde dosis zelfreflectie. Door meditatie, visualisatie en creatieve werkvormen ga je dieper in op je verlangens, drijfveren en (on)bewuste overtuigingen.

Tegelijkertijd halen we de druk van de ketel, want willen we niet te veel? Nee-zeggen is misschien al een hele prestatie. Ontdek wat jij nodig hebt om te bloeien!

Na registratie van je gratis ticket ontvang je uiterlijk 2 uur voor de training een link naar de zoom sessie.

---

Dit is een online bloeiklas van De Kwekerij: een inspirerende bloeiplek voor studenten en young professionals waar we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. We werken in kleine groepen van maximaal 20 deelnemers van 18 tot 35 jaar. Doe je mee?

Locatie: Online via Zoom
Prijs: Gratis. Voor- of achteraf heb je de mogelijkheid om een donatie te doen.