Online Bloeiklas: Hoe vergroot je je zelfliefde?

Woensdag 26 augustus 20:00 - 21:30 uur

Hoe kom je vooruit als het even tegenzit? Tussen dip en depressie zit een innerlijke wereld van vallen en weer op staan. Zelfliefde kan je helpen weer op te krabbelen. Iedereen kent tegenslagen. Maar hoe ga je er mee om? In deze bloeiklas dagen we je uit om je zelfliefde te vergroten en deze belangrijke bron van veerkracht te leren kennen.

Dat doen we onder leiding van Dennis Rood. Hij vond zijn weg naar een fijner leven via zelfkennis, acceptatie en ontwikkeling. ​Waar hij voorheen moeite had om positief naar de toekomst te kijken, lukt het hem tegenwoordig een stuk beter om tegenslagen te omarmen als onderdeel van het leven.

Hij bespreekt inzichten vanuit het Boeddhisme en Carl Gustav Jung. Aan de hand van praktische oefeningen nodigt hij je uit om de kracht van zelfliefde te ontdekken. Je krijgt in elk geval één praktisch handvat om mee aan de slag te gaan. Doe je mee?

---

Dit is een online bloeiklas van De Kwekerij: een inspirerende bloeiplek voor studenten en young professionals waar we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. Deze avond wordt georganiseerd door Dennis Rood en Guy Wijnen. We werken in kleine groepen van maximaal 20 deelnemers van 18 tot 35 jaar.

Na aankoop van je ticket ontvang je uiterlijk 2 uur voor de training een link naar de zoom sessie.

Locatie: Online via Zoom
Prijs: €5 (student), €10 (algemeen)