Online Bloeiklas: Wat doe je met je opvoeding?

Woensdag 27 mei 20:00 - 21:00 uur

Wat doet deze crisis met jou en de relatie met je ouders/verzorgers? Maak jij je zorgen om hen of maken zij zich (te veel) zorgen om jou? Zie je ze helemaal niet, op afstand of via Zoom? Of ben je - net als andere stadgenoten - bij ze ingetrokken? We dagen je uit om spanningen onder de loep te nemen en nemen je mee op een waardevolle trip down memory lane.

Volgens Tibetaans boeddhisme leraar en schrijver Jan Geurtz kijken we in deze tijd door een bril van angst. "Dat heeft volgens hem invloed op hoe mensen zich tot elkaar verhouden en dat kan relaties op de spits drijven. Maar dreiging van buitenaf kan ook verbroederen. Zo worden mensen hechter en komt hun liefde meer tot uiting", aldus Geurtz. Hoe werkt dat voor jou en de relatie met je ouders?

We moedigen je aan om de relatie met jouw ouders verder tot bloei te brengen! Interesse? Meld je gauw aan voor deze gratis online bloeiklas.

Na registratie van je gratis ticket ontvang je uiterlijk 2 uur voor de training een link naar de zoom sessie.

---

Dit is een online bloeiklas van De Kwekerij: een inspirerende bloeiplek voor studenten en young professionals waar we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. We werken in kleine groepen van maximaal 20 deelnemers van 18 tot 35 jaar. Doe je mee?

Locatie: Online via Zoom
Prijs: Gratis. Voor- of achteraf heb je de mogelijkheid om een donatie te doen.