Online ontwikkeltraject

De uni is dicht, kantoren en horeca gesloten. Nederland staat op pauze. Overal poppen spontaan kantoortjes op in woon/slaap/badkamers. We zitten met z'n allen in een tijd van stilstand, terwijl de wereld elke dag compleet lijkt te veranderen. In deze paradoxale tijd ervaren we tegenslagen, maar ook veel uitdagingen en kansen. Alleen, hoe ga je om met deze tegenstrijdige tijd? Hoe creëer je een nieuw ritme voor je dagelijkse corona leven? In deze serie gaan we de uitdaging aan om wekelijks met een kleine groep deelnemers samen te komen. We verdiepen ons in het thema identiteit en werk.

Voor wie
Dit programma is geschikt voor jou wanneer je wel eens rond loopt met vragen als: Waar wil ik echt voor gaan? Welke impact wil ik maken en hoe pak ik dat aan? Als je uit je comfortzone durft te stappen, je richting wilt bepalen en structureel aandacht wilt besteden aan je ontwikkeling.


In het kort

Zeven dinsdagavonden van 20:00u tot 21:30u
Aanmelden voor 17 april 2020
via onderstaand inschrijfformulier.
Data: 21 28 april, 5, 12, 19, 26 mei en 2 juni.
Prijs*: studenten: 75€ / young professionals 120€

*Vormt de prijs een drempel om mee te doen, laat het ons dan weten, dan onderzoeken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wat levert het je op

Tijdens dit online ontwikkeltraject krijg je meer inzicht in wie je bent en waar je voor staat. Zo ontdek je stapsgewijs waar je naartoe wilt en waarom. Door verschillende reflectieoefeningen staan we samen stil bij jouw uitdagingen in deze tijd. Je leert wat jij nodigt hebt in je werk. Zo weet je waar je op kan focussen en hoe je deze tijd op een betekenisvolle manier kunt doorbrengen.

Wat je kunt verwachten

Ieder heeft zijn eigen verhaal en inbreng tijdens het traject. Elke bijeenkomst word je gevoed met inspirerende theorie vanuit interdisciplinaire bronnen. Denk bijvoorbeeld aan Theory U van MIT, het boek ritme van voormalig denker des vaderlands Marli Huijer, inzichten van de Duits-Koreaanse filosoof Byung-Chul Han en de negen persoonlijkheidstypen uit het enneagram.

Hoe het werkt

Elke online bijeenkomst duurt anderhalf uur. Het eerste deel is plenair en het tweede deel vindt plaats in kleinere breakout rooms onder begeleiding van een moderator. De bijeenkomsten vinden plaats via Zoom. We raden je aan om oortjes te gebruiken en mee te doen vanuit een rustige ruimte waar je vrijuit kunt praten. Na elke bijeenkomst krijg je een opdracht waar je zo’n anderhalf uur per week mee bezig zult zijn.

Vragen

De activiteiten van de Kwekerij zijn bedoeld voor alle studenten en young professionals die willen bloeien tussen 18-35 jaar, van alle achtergronden, genderidentiteiten en seksuele voorkeuren. Houden de prijzen je tegen om te komen? Stuur dan een mailtje naar info@kwekerijamsterdam.nl, dan bespreken we wat er wel mogelijk is! Twijfel je om een andere reden over de toegankelijkheid tot een van onze evenementen, stuur ons dan ook even een mailtje. We denken graag met je mee.

We verheugen ons op je komst!


Carmen Spees en Guy Wijnen


---


Aanmelden