Privacy verklaring

 

PRIVACY VERKLARING De Kwekerij

Jouw privacy is belangrijk voor ons! In onderstaande privacy statement lees je over de wijze waarop De Kwekerij zich inzet om de privacy van jouw persoonlijke data te waarborgen.

Jouw toestemming We kunnen je gegevens op verschillende momenten bewaren, zoals wanneer je onze Website bezoekt, je aanmeld voor de nieuwsbrief of ons contactformulier invult. Wij mogen jouw gegevens verwerken, omdat we jouw toestemming vragen via deze privacy policy. Verder zullen we jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn. Persoonsgegevens die worden verwerkt Voor het versturen van digitale nieuwsbrieven verwerkt De Kwekerij de volgende gegevens: Je naam Je e-mailadres Deze gegevens worden gebruikt voor het versturen van digitale e-mails voor informatie-, inspiratie- en marketingdoeleinden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het programma MailChimp. Je kunt je gegevens op ieder moment wijzigen en je ten alle tijden afmelden voor toekomstige nieuwsbrieven via de link onderaan elke digitale nieuwsbrief. Als je “Vriend” bent van de Kwekerij verzamelen we daarnaast nog de volgende gegevens: Je adresgegevens Je woonplaats Je bankrekeningnummer Je bankgegevens Voor de Verdieping verwerkt De Kwekerij de volgende gegevens: Je naam Naam van je bedrijf/werkgever (indien van toepassing) Je adres en/of het adres van je bedrijf/werkgever Je mailadres Je telefoonnummer Deze gegevens zijn nodig voor het uitvoeren van onze dienstverlening; om contact met je te kunnen onderhouden en te kunnen factureren. Geautomatiseerde besluitvorming Je (zakelijke) gegevens worden uitsluitend handmatig door ons verwerkt. Beveiliging We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van jouw persoonlijke gegevens door onbevoegden. Hierdoor kunnen degenen die niets met jouw gegevens te maken hebben, er niet bij. Wij doen dit door middel van de volgende maatregelen: De toegang tot de gegevens is beperkt tot bepaalde geautoriseerde personen De toegang tot de gegevens is beveiligd met wachtwoorden Hoe lang persoonsgegevens worden bewaard? De Kwekerij bewaart je gegevens zolang wij een relatie met je onderhouden. Wanneer je hebt aangegeven dat je geen gebruik meer wenst te maken van onze diensten, verwijderen we je gegevens uit onze administratie. Met wie delen wij jouw persoonlijke gegevens? Verwerkers Het komt voor dat andere partijen jouw gegevens van ons krijgen. Wij komen met deze partijen in een verwerkersovereenkomst overeen dat zij zorgvuldig met jouw gegevens omgaan en zij krijgen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn om hun dienst te verlenen. Deze partijen gebruiken jouw gegevens alleen in overeenstemming met de instructies die wij geven en niet voor eigen doeleinden. Wij kunnen jouw gegevens bijvoorbeeld doorgeven aan analysepartijen, advertentiepartners of hosting partners voor het beheren van onze website. Zo hebben wij een verwerkersovereenkomst met Neostrada, die kun je hier vinden: https://www.neostrada.nl/support/artikel/gdpravg-privacy-wetgeving-en-verwerkersovereenkomst.html Deze partijen zijn verwerkers in de zin van de Relevante Wetgeving. Derden Soms delen we jouw gegevens met andere partijen, die geen verwerker zijn. Met deze partijen spreken wij af dat ze jouw gegevens zorgvuldig behandelen. Zij zullen de gegevens alleen gebruiken in overeenstemming met het doel waarvoor wij de gegevens van jou hebben gekregen. Wij kunnen jouw gegevens bijvoorbeeld doorgeven aan: geselecteerde partners zoals MailChimp, Google Analytics, en Facebook. Doorgifte Zonder jouw toestemming zullen we jouw gegevens nooit naar andere landen of aan andere partijen doorgeven dan die hierboven genoemd zijn. Links Op onze Website kunnen links naar andere websites staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy bescherming van deze websites. We adviseren je dan ook om altijd de privacy policy van de betreffende website te lezen. Cookies Een cookie is een klein tekstbestand dat via de server van een website naar de browser wordt gestuurd. De browser slaat het bestandje vervolgens op in je apparaat. Je apparaat krijgt een uniek nummer, waarmee onze site het apparaat later weer herkent. We kunnen cookies gebruiken om je ervaring op onze Website te verbeteren. Cookies zorgen er daarnaast o.a. voor dat de Website snel is, je onze Website veilig kan bezoeken en wij fouten op onze Website kunnen opsporen. Je kunt cookies altijd zelf via de browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Er worden dan geen cookies meer opgeslagen als je onze Website bezoekt. Maar let wel op: zonder cookies werkt onze Website mogelijk minder goed. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen Je hebt ten alle tijden het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door De Kwekerij. Ook heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je een verzoek kunt indienen om de bij De Kwekerij bekende persoonsgegevens naar jou of een andere, door jou genoemde organisatie te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, intrekking, verwijdering of gegevensoverdraging van je persoonsgegevens, of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens sturen naar info@kwekerijamsterdam.nl. We reageren dan zo spoedig mogelijk – meestal binnen 5 werkdagen. Tevens heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: heps://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteitpersoonsgegevens/tip-ons Hoe we je persoonsgegevens beveiligen De Kwekerij neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je het idee hebt dat je gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@kwekerijamsterdam.nl Contact De Kwekerij Nieuwe Herengracht 189 1018 DP Amsterdam KvK-nummer: info@kwekerijamsterdam.nl