Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

We doen er alles aan om jong Amsterdam tot bloei te brengen. Hierbij gaan we de uitdaging aan om onze programma's toegankelijke te houden voor studenten. Samenwerkingen met universiteiten, hogescholen en andere organisaties die waarde hechten aan de ontwikkeling van jong talent zijn hierbij van levensbelang.

Millennials groeien op in een maatschappij waarin ‘prestatiedruk’ niet meer weg te denken is. Ze leven in een wereld waarin alles leuk en succesvol moet zijn. Als gevolg ervaren zij onzekerheid wat gepaard gaat met stress-gerelateerde klachten zoals angst en depressie.

Bij De Kwekerij kijken we kritisch naar de tijdsgeest en zoeken we alternatieven. We stellen we belangrijke vragen die horen bij de weg naar volwassenwording. Hoe ga je om met tegenslag? Hoe ontdek je wat je wilt? En hoe vind je rust? Door deze kwetsbare en diepere thema’s te bespreken en geduldig aan oplossingen te werken, brengen we jong Amsterdam tot bloei.

Draag bij aan onze missie, en word vriend van De Kwekerij! Of bekijk welke bloeiklas jou aanspreekt, en neem contact op. We vertellen je er graag meer over! 

Wil je meer weten?

Bekijk ons filmpje en neem contact op via info@kwekerijamsterdam.nl

We horen graag van je, tot kweeks!