Wanneer ontmoet je nog nieuwe mensen?

Tijdens onze online meetups!

Maandag 16 november van 15:30 - 17:00 uur - Sessie 1 over de kracht van kwetsbaarheid
Maandag 23 november van 15:30 - 17:00 uur - Sessie 2 over het overwinnen van tegenslag
Maandag 30 november van 15:30 - 17:00 uur- Sessie 3 over de zin en onzin van spelen

Waarom?

Omdat je je studententijd anders had voorgesteld. Omdat je nauwelijks nieuwe mensen ontmoet. Omdat je veelal thuis zit. Omdat corona het hele uitgaansleven op slot gooit. Omdat je best wel eens afvraagt of de vragen die jij hebt ook bij anderen spelen.

Wat kun je verwachten?

In deze online serie bieden we je de ruimte om in een veilige setting nieuwe mensen te ontmoeten en leuke gesprekken te voeren. Dat doen we door telkens één thema centraal te stellen. De eerste keer, op maandagochtend 9 november, gaat het over kwetsbaarheid. Aan de hand van inspirerende theorie – bijvoorbeeld het boek van Brené Brown over de kracht van kwetsbaarheid – stellen we een vraag aan of droppen een stelling in de groep.

Er is ruimte om persoonlijke ervaringen te delen. Daarbij ben je altijd vrij om te bepalen wat je wel en niet wilt delen. Uiteindelijk verlaat je de sessie altijd met een concrete actie waarmee je aan de slag kunt. In de tweede sessie over tegenslag vragen we je bijvoorbeeld om eens terug te denken aan een eerdere tegenslag die je hebt overwonnen. Bedenk hoe je dat hebt gedaan en schrijf vervolgens drie dingen op die je nu ook zou kunnen doen als het even tegenzit. Zo'n opdracht noemen we bij De Kwekerij een 'moestuintje'. Dan weet je dat ook alvast!

Meld je hier aan!

Na registratie ontvang je uiterlijk twee uur voor aanvang van de bloeisessie een link naar Zoom.


Door wie worden de sessies geleid?

Deze serie is ontwikkeld door onze kwekers. Dit zijn studenten en young professionals die ervaring hebben met het geven van onze trainingen (bloeiklassen) en ontwikkeltrajecten (De Verdieping). Zij bereiden het programma van de sessie voor en nemen je mee op een manier waarop je geprikkeld, verrast en geïnspireerd wordt.

Wat is De Kwekerij?

Bij De Kwekerij houden we ervan om op speelse wijze diepere vragen te bespreken. We zijn tenslotte niet gemaakt om alleen maar te presteren en we zijn ook niet perfect. Speelsheid helpt om af en toe lekker nutteloos bezig te zijn en met nieuwe ogen te kijken naar je situatie. We maken onze programma's voor studenten en young professionals van 18 tot 35 jaar. Wil je meer weten? Lees hier verder. Heb je vragen? Mail gerust naar info@kwekerijamsterdam.nl

PS. Wil je alvast een keer kennismaken? Er is ook een online koffiemomentje. Iedere dinsdag om 10:00 uur via Zoom.