Bekijk alle bloeiklassen in de brochure

WOEHOE! We hebben een nieuwe sponsor erbij: Stichting Toekenningen!
april 11, 2019
Verslag uit de Doe-tak: Aanpak ongelijkheid!
april 18, 2019
 

Al onze bloeiklasen in een overzichtWe organiseren tientallen interactieve workshops (bloeiklassen) en grote evenementen (mestivals) over liefde, leven en persoonlijke ontwikkeling. We geven ook bloeiklassen op locatie. Zo kunnen we dus bij jou als studievereniging/studentenvereniging/bedrijf langskomen om een bloeiklas te geven!

Over de kwekerij

Tussen de feestjes, baantjes en colleges onderzoek je het leven, om te merken dat je langzaam volwassen wordt. Maar hoe doe je dat? Waar vroeger nog structuren van traditie, kerk of familie leidraad waren, moeten jonge mensen tegenwoordig zelf op zoek naar wat werkelijk waarde heeft. De plekken waar twintigers volwassen worden, stellen vooral kennis en vaardigheden centraal; maar de dieperliggende vragen blijven onbesproken. Hoe ga je om met alleen-zijn, de waarde van je werk, liefde, geluk, succes, ziekte en natuur?

De Kwekerij biedt een bloeiplek voor twintigers om samen levenswijsheid te ontdekken en in praktijk te brengen. Dit doen we aan de hand van deze kernwaarden:

• Openhartig

We bieden een plek waar we ons hart delen op basis van eerlijkheid en gelijkwaardigheid.

• Geduldig

We bieden een plek van vertraging, zoeken en bewust leven.

• Betekenisvol

We bevragen thema’s die bijdragen aan een zinvol leven.

• Activerend

We behandelen vragen op een speelse manier.


Meer info? Bekijk de brochure!

 

We organiseren tientallen interactieve workshops (bloeiklassen) en grote evenementen (mestivals) over liefde, leven en persoonlijke ontwikkeling. We geven ook bloeiklassen op locatie. Zo kunnen we dus bij jou als studievereniging/studentenvereniging/bedrijf langskomen om een bloeiklas te geven!