Alleen samen? ‘Het moet helemaal uit jezelf komen’
november 12, 2020
Hoe we onze onzekerheid de baas worden
november 27, 2020
 

Online bloeiserie voor studenten

Waarom?

Omdat je je studententijd anders had voorgesteld. Omdat je nauwelijks nieuwe mensen ontmoet. Omdat je veelal thuis zit. Omdat corona het hele uitgaansleven op slot gooit. Omdat je best wel eens afvraagt of de vragen die jij hebt ook bij anderen spelen.

Wanneer?

Maandag 18 januari van 15:30 - 17:00 uur - Sessie 1 over verbinding maken in coronatijd
Maandag 25 januari van 15:30 - 17:00 uur - Sessie 2 over omgaan met tegenslag?
Maandag 1 februari van 15:30 - 17:00 uur- Sessie 3 over en hoe nu verder?

Wat kun je verwachten?

In deze online serie bieden we je de ruimte om in een veilige setting nieuwe mensen te ontmoeten en leuke, verdiepende gesprekken te voeren. Dat doen we door telkens één thema centraal te stellen. De eerste keer, op maandag 18 januari, gaat het over verbinding maken in corona-tijd. Aan de hand van inspirerende theorie stellen we reflectieve vragen of we poneren een stelling in de groep. Op basis van een persoonlijk verhaal van een van de kwekers (trainers) leiden we de sessie in. Er is ook ruimte om jouw persoonlijke ervaringen te delen. Dat kan, dat hoeft niet.

Naast een gezonde dosis inspirerende theorie en een aantal nieuwe gezichten op je beeldscherm verlaat je de sessie uiteindelijk altijd met een concreet inzicht of praktische stap waarmee je aan de slag kunt. Zo'n opdracht noemen we bij De Kwekerij een 'moestuintje'. Oftewel: dat wat je na de online sessie nog eens aandacht wilt geven. Dan weet je dat ook alvast!

 

Wat anderen hier over zeggen?

"Dank voor de open sfeer, erg waardevol om op deze manier stil te staan."

"Ik heb geleerd naar mijn intuïtie te luisteren en mijn eigen gevoel te volgen"

"Het is leuk om in deze tijd nieuwe mensen te ontmoeten en te zien dat er echte verbinding ontstaat."


Door wie worden de sessies geleid?

Deze serie is ontwikkeld door initiatiefnemer Guy Wijnen en relatiekweker Ruth Six. Zij hebben veel ervaring met het geven van online sessies (bloeiklassen) en ontwikkeltrajecten (De Verdieping). Zij bereiden het programma van de sessie voor en nemen je mee op een manier waarop je geprikkeld, verrast en geïnspireerd wordt.

Wat is De Kwekerij?

Bij De Kwekerij houden we ervan om op speelse wijze diepere vragen te bespreken. We zijn tenslotte niet gemaakt om alleen maar te presteren en we zijn ook niet perfect. Speelsheid helpt om af en toe lekker nutteloos bezig te zijn en met nieuwe ogen te kijken naar je situatie. We maken onze programma's voor studenten en young professionals van 18 tot 35 jaar. Wil je meer weten? Lees hier verder. Heb je vragen? Mail gerust naar info@kwekerijamsterdam.nl

PS. Wil je alvast een keer kennismaken? Er is ook een online koffiemomentje. Iedere dinsdag om 10:00 uur via Zoom.