Nieuwe stagiaire Sara stelt zich voor

foto-nietgoedsnikki-minimalism-de-kwekerij-blog
Nikki over haar uitdaging bij het minimalisme
mei 27, 2019
verkeer-ruben-gaat-volgend-jaar-op-fiets-vakantie
Volgend jaar ga ik op fietsvakantie
augustus 15, 2019
 

Maak kennis met Sara

Het is juni en eindelijk begint mijn stage bij De Kwekerij. Iets waar ik erg naar heb uitgekeken de afgelopen tijd. Om mij even voor te stellen; mijn naam is Sara van de Ven en ik ben een 24-jarige psychologie studente aan de UvA.

Aanstaande september ga ik mij specialiseren richting de Arbeids- en Organisatiepsychologie waarna ik hoop te kunnen starten met de master Training and Development. Het samenwerken met mensen en kijken naar hoe je mensen op een positieve manier kan motiveren en stimuleren is iets dat mij interesseert. Door eigen ervaringen weet ik hoe bevrijdend het kan zijn om de hulp te vragen die je nodig hebt.

In deze tijd waarbij je in de bloei van je leven staat én je omgeving veel van je vraagt, is het niet gek dat je af en toe onzekerheden hebt of dat je niet weet welke kant je op wilt gaan. Het hierbij vragen om een steuntje in de rug kan ik alleen maar zien als kracht. Er is namelijk altijd een kans om te bloeien zolang je dat zelf wil.

De positieve energie bij De Kwekerij trok mij aan en maakt het een perfecte omgeving om te beginnen of verder te gaan met ontwikkeling. Ga het gesprek aan met anderen en deel je gedachten. Kom van je eigen tunnelvisie af door open te staan voor andermans kijk en leer van elkaar.

De Bloeiklas creëert een veilige en open omgeving waarna je aan het einde naar buiten gaat met energie en verheldering; het gevoel dat je het allemaal wel aan kan.

De komende vijf maanden mag ik met veel plezier deelnemen aan dit prachtige team en ga ik helpen waar nodig. Hopelijk zie ik jullie binnenkort bij een van de Bloeiklassen, want onthoudt jezelf de ruimte geven om te bloeien is een groot goed.