RESET – Kom je ook?

de-kwekerij-bloeiklassen-2019
Nieuwe bloeiklassen 2019
december 22, 2018
Kwekerij goes UvA!
maart 28, 2019

STILSTAAN | VERBINDEN | ONTMOETEN

Waarom stellen we onszelf steeds maar weer nieuwe doelen? Aan het begin van het jaar nemen we ons van alles voor, maar ook binnen onze studie, werk en sociale leven verhogen we de lat telkens weer. Maar wat als we alles weghalen en teruggaan naar het begin? Is dat de kern? En wat is die kern dan?

Ons vermogen tot verbondenheid en écht contact staat onder druk, zegt psycholoog Paul Verhaeghe, en niet zozeer omdat we minder in staat zijn tot verbinding met een ander, maar omdat we allereerst vervreemd zijn geraakt van onszelf.

Tijdens RESET gaan we met elkaar in gesprek over wat er overblijft als alle ruis verdwijnt en we terug gaan naar het begin. Natuurlijk doen we dit op z’n Kwekerij’s en hebben we de nodige actieve werkvormen. Een moment om opnieuw op te starten en vanuit daar echt de verbondenheid aan te gaan met anderen.

Op deze avond wil de Kwekerij stilstaan: ont-moeten, maar ook jou ontmoeten. We presenteren ons programma van komend seizoen en er is tijd om andere betrokkenen bij de Kwekerij te leren kennen. Onder het genot van een drankje en muziek is hier alle tijd voor. Zo komen we in verbinding met onszelf en elkaar.

Ps. Speciale bieren beschikbaar en toegang is gratis 🌱.

Programma:
20:00 Kweektalks door Maarten Vogelaar en Stephanie de Rooij
20:30 Verfrissende nieuwjaarsduik maar dan anders
20:45 Live muziek door Wereldhuis Fusion Band
21:30 DJ Jari Schilder

 

Datum: Vrijdagavond 1 maart

Tijd: 19:30 uur – 22:00 uur

Locatie: De Kas

Adres: Nieuwe Herengracht 18

1018 DP Amsterdam