Roos – de nieuwe stagiair – versterkt team De Kwekerij!

bloeiklassen-de-kwekerij-lab111
Bloeiklassen bij Lab111
maart 9, 2018
Roos Notermans Foto Kwekerij
Een kijkje achter de schermen bij de Kwekerij
april 29, 2018

Hoi hoi, vanaf deze week ben ik de nieuwe stagiaire bij de Kwekerij en zal ik de komende maanden het team versterken. Dus laat ik me even netjes voorstellen, ik ben Roos, 23 jaar en ja, woonachtig in Amsterdam. Ik heb een tijdje geleden mijn bachelor Bedrijfskunde gehaald en weet sindsdien dat ik kleine, toffe startups heel leuk vind maar veel andere dingen in het bedrijfskundige kader ook niet. Vandaar dat ik afgelopen half jaar ben wezen backpacken om te kijken of ik mezelf zou vinden in Zuidoost Azië (zoals mensen nog wel eens zeggen). Dat jezelf vinden is niet helemaal gelukt maar ik ben nu wel helemaal opgeladen en ready om mij 100% in te gaan zetten voor de Kwekerij.


Wat ik wél weet is dat ik houd van evenementen organiseren en dat ik graag fantaseer en gesprekken voer over thema’s zoals persoonlijke ontwikkeling, onze tijdgeest en de toekomst van de aarde. Daarnaast vind ik het heerlijk om ‘s ochtends vroeg een rondje hard te lopen, een mini speciaalbier-proeverij te houden op het terras in de zon en kan je me wakker maken voor pindakaas. 


Vorig jaar ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de Kwekerij op het Mestival en die avond is mij goed bijgebleven! Ik merk in mijn omgeving dat er erg veel behoefte is aan een groeiplek voor 20ers waar meer tijd en ruimte is voor diepgang. Daarom vind ik het belangrijk om studenten te vertellen over het bestaan van de Kwekerij waar reflectie en goede gesprekken een plek krijgen. 


Komende maanden zal ik me bezig houden met van alles en nog wat, waaronder een stukje social media. En natuurlijk zal ik aanwezig zijn op de bloeiklassen om zelf ook stiekem een beetje te ontdekken wat mij bloeit. Ik heb er in ieder geval zin in en hoop veel van jullie binnenkort tegen te komen bij een van de toffe evenementen van de Kwekerij en samen een goed gesprek te voeren, wie weet onder het genot van een lekker speciaalbiertje! Liefs, Roos