updates ritme
Ritme in tijden van corona: Even terugschakelen
mei 18, 2020
kwekerij-corona-fomo-jomo
Nieuwe Bloeiklas: Corona Fomo of Jomo?
juni 12, 2020
 

Kom jij het Kweekteam versterken?

We breiden ons team uit per 1 september. Gaat jouw hart sneller kloppen van het organiseren van inspirerende avonden over belangrijke levensvragen? Dan zoeken we jou! Je kunt solliciteren als vrijwilliger, stagiair of medewerker. Bekijk hiernaast de actuele vacatures en reageer!

Wie wij zijn

De Kwekerij is de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een ware “bloeiplek” voor studenten en young professionals. Tijdens onze activiteiten ontmoeten we jaarlijks honderden jongeren die bewust bezig willen zijn met hun ontwikkeling, zingeving en gezonde ambities. Onze missie: jong Amsterdam tot bloei brengen!

Bij De Kwekerij plaatsen we belangrijke kanttekeningen bij het huidige onderwijssysteem en de manier waarop onze maatschappij is ingericht. We dagen mensen uit met verschillende perspectieven hun eigen wereldbeeld te verrijken.

Wat wij bieden

Een uitdagende en creatieve werkplek in het hart van Amsterdam. We hebben een kantoor aan de Nieuwe Herengracht 18 in Amsterdam. Je wordt getraind en begeleid. Je mag fouten maken en hebt de vrijheid om ideeën te bedenken en tot uitvoering te brengen.

Je wordt onderdeel van een geweldig kweekteam met mensen met verschillende achtergronden en studies, allen gedreven om jonge mensen tot bloei te brengen. Per september is de verwachting dat we allemaal weer in of rondom kantoor werken en gezamenlijk lunchen en wandelen.

Je kunt solliciteren door een filmpje van maximaal 3 minuten en je CV op te sturen naar info@kwekerijamsterdam.nl. Stuur alles uiterlijk 1 juli naar ons op. In juli hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek en in augustus vindt de selectie plaats. Heb je vragen, neem dan contact op met Guy Wijnen (06-24355513 of guy@kwekerijamsterdam.nl).

Stage Creatieve Content Maker
Bekijk hier de vacature


Creatieve netwerker
Bekijk hier de vacature