Agenda

Bloeiklassen in de Kas

blue-tuesday

9 juli - Een open gesprek over drugs

We komen het allemaal tegen, maar hebben het er zelden over: drugs. Elk weekend is de handel en het gebruik zichtbaar, maar het is gesprek verstomt. Verlang jij ook naar een open gesprek over drugs? Wil jij ook verkennen waarom het gebruikt wordt, welke effecten er zijn en hoe welke plek drugs in ons leven kan hebben?

Bekijk details
Bloeiklas-voor-millennials-de-Kwekerij

20 augustus - Bloeiklas: Hoe ontdek je wat je wilt?

Je staat in de bloei van je leven. Maar soms zie je door alle ‘kansbomen’ het bos niet meer. Iedereen is druk, doet z’n best, maar waarvoor eigenlijk? Volgens de Australische verpleegkundige Bronnie Ware hebben stervenden het meeste spijt van het najagen van andermans verwachtingen. Hoeveel aandacht geef jij jouw dromen?

Bekijk details
Bloeiklas-voor-millennials-de-Kwekerij

27 augustus - Bloeiklas: Welke kracht biedt kwetsbaarheid?

Wat doe je als iets tegenzit? Het roept al snel gevoelens op van schaamte, falen en machteloosheid. Intuïtief besluiten we om onze gevoelens te negeren of er zelfs tegen te vechten. Wat zou er gebeuren als we lijden omarmen als deel van ons bestaan?

Bekijk details
De-verdieping-van-de-kwekerij-bij-lab111

17 sept - De Verdieping: Identiteit en Werk

Loop jij wel eens rond met vragen als: Wat is belangrijk voor mij? Hoe kan ik het verschil maken? Wie ben ik en waar wil ik écht voor gaan? Tijdens “De Verdieping” ga je structureel en intensief aan de slag met deze vragen.

Bekijk details