Bloeiklassen

Interessant? Boek een van onze bloeiklassen via info@kwekerijamsterdam.nl

Bloeiklas-de-kwekerij-millennials

Bloeiklas Hoe ontdek je wat je wilt?

Je staat in de bloei van je leven. Maar soms zie je door alle ‘kansbomen’ het bos niet meer. Iedereen is druk, doet z’n best, maar waarvoor eigenlijk? In deze bloeiklas maken we tijd vrij voor een gezonde dosis zelfreflectie.

Bloeiklas-de-Kwekerij-over-het-leven

Bloeiklas Waarom willen we steeds iets nieuws?

Ben jij al uitgekeken op je iPhone 7? Op je date, huis of werk? Waarom zijn we zo snel verveeld en afgeleid? Altijd op zoek naar iets nieuws? Vanavond verkennen we de voor- en nadelen van twee populaire mensbeelden: de wijze grijsaard en de levenslustige reiziger met kennissen overal.

bloeiklas-hoe-bloei-je-samen

Bloeiklas Date jezelf: wie ben jij?

Liefde gaat niet over rozen, dus gun jezelf een stevige blik in de spiegel. Wat betekent liefde voor jou? Wat zoek je eigenlijk in een partner? Waarom beland je steeds in dezelfde valkuil? Vanavond oefenen we met negatieve feedback en jezelf zijn en blijven. Vanavond oefenen we met negatieve feedback en jezelf zijn en blijven.

bloeiklas-hoe-bloei-je-samen

Bloeiklas Hoe vertaal je de liefde?

Hoe uit jij de liefde? Tijdens deze bloeiklas leer je jezelf, de ander en jullie relatie beter kennen. Deze verrassende avond maak je wijzer in de talen der liefde, waardoor jij de balans op kunt maken in jouw liefdesleven. Hoe viel jij voor de ander, welke verwachtingen hebben jullie van elkaar, en hoe bloei je samen?

Bloeiklas over het leven

Bloeiklas: hoe verspeel je je leven?

Hoe vaak speel jij? In tijden van hevige concurrentie is voor spelen steeds minder plek. Ons werk, relaties en vrije tijd: alles in mijn leven moet nuttig zijn. Hoe verander je van een homo economicus in een homo ludens?


Wil je meer weten? Stel je vragen via 06-24355513
We geven ook bloeiklassen op locatie!

Bloeiklas-de-Kwekerij-over-het-leven

Bloeiklas Hoe ga je om met tegenslag?

Hoe ga jij om met kleine of grote tegenslagen? Het is soms moeilijk om open te zijn over datgene waar je geen controle over hebt. Het voelt als falen, alsof je het verkeerd doet. Kun je zelfs blij worden van narigheid? We delen persoonlijke ervaringen en testen onze aannames. Speel jij nog op safe?

Bloeiklas-de-kwekerij-millennials

Bloeiklas Hoe vind je rust in de stad?

We leren, werken, chillen en netwerken de hele week door, maar hoe houd je je hoofd koel en vind je rust in de drukte van Amsterdam? Deze avond verkennen we de oorzaken van onze onrust en gaan op zoek naar alternatieven.

bloeiklas-de-kwekerij-bubbels-breken

Bloeiklas Hoe vergroot je je bubbel?

Zit jij lekker in je bubbel? Wanneer ontmoet je de ander? Tijdens deze avond breken we met ons eigen comfortabele wereldbeeld. We gaan voorbij aan de bekende verklaringen voor het groeiende populisme en houden je een spiegel voor. Wat doe jij om los te breken?

Bloeiklas-voor-millennials-de-Kwekerij

Bloeiklas: welke kracht biedt kwetsbaarheid?

Wat doe je als iets tegenzit? Het roept al snel gevoelens op van schaamte, falen en machteloosheid. Intuïtief besluiten we om onze gevoelens te negeren of er zelfs tegen te vechten. Wat zou er gebeuren als we lijden omarmen als deel van het leven? Niet langer de pijn wegduwen, maar er mee leren leven. Want kwetsbaarheid is een onderschatte kracht.

Bloeiklas-voor-millennials-de-Kwekerij

Bloeiklas: wat zijn je idealen waard?

Waar laat jij je door leiden? Hoe zorg je dat je waarden terugkomen in wat je doet? Tijdens deze interactieve bloeiklas van De Kwekerij verdiep je je in waarden en overtuigingen van jezelf, elkaar en de maatschappij. Welke morele idealen beïnvloeden je denken, de keuzes die je maakt en de wijze waarop je je werk uitvoert?