Inzichten en inspiratie delen

 

Voor trainees, starters, maar ook senior professionals geven wij inspirerende sessies op locatie. Dat kan zijn voor teams of grotere groepen van +100 deelnemers. We dagen uit tot reflectie op onconventionele en creatieve wijze. Met behulp van filosofie, theologie, kunst en ontregelende oefeningen bieden we je heldere ideeën die je op nieuwe manieren laten kijken naar je situatie.

Bekijk rechts een impressie van een workshop die we gaven bij de gemeente Amsterdam. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan onze brochure aan!

Onze trainingen bieden wij in-company aan of op een van onze locaties (in hart van Amsterdam). Natuurlijk leveren we ook maatwerk. Dus heb je een specifieke vraag, bijvoorbeeld over het doorbreken van patronen, of het voeren van goede gesprekken, laat van je horen! We stellen graag in overleg een training op maat samen of geven één van onze vaste workshops.

 

Over De Kwekerij

De Kwekerij geeft trainingen en inspiratiesessies gespecialiseerd in de grotere vragen en uitdagingen van professionals. Wat is mijn roeping? Hoe ben ik van betekenis. Hoe laat ik oude zekerheden los en maak ik ruimte voor nieuwe ontwikkelingen? Maar ook hoe ga ik om met conflict en (keuze)stress? We kennen de belevingswereld van millennials en generatie Z als geen ander. Dat geldt ook voor de uitdagingen waar deze generatie én hun leidinggevenden mee te maken krijgen. We delen onze kennis en expertise graag!

Interesse in een training of lezing bij jou op je werk? Neem dan contact met ons op! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

In onze brochure lees je meer over de mogelijkheden.

13 + 6 =

Guy Wijnen
Directeur en trainer (hij/hem)
guy@kwekerijamsterdam.nl