Bloeiklassen

Bloeiklassen zijn inspirerende avonden waar we met elkaar in gesprek gaan over zaken die er echt toe doen zoals je gezondheid, relaties, werk en persoonlijke ontwikkeling.

 

De Verdieping

Tijdens dit intensieve ontwikkeltraject ga jij de verdieping aan. Gedurende 7 avonden vol theorie, reflectie en praktische oefeningen krijg je meer grip op dat wat voor jou essentieel is.

Boekenclub

Maandelijks lezen we een boek, geinspireerd door filosofie, psychologie of sociologie. Met elkaar bespreken we niet alleen meningen over het boek, maar ookwelke thema’s uit het boek je terugziet in je eigen leven. 

Coaching

Liever een 1-op-1-sessie? Onze coaches staan naast je om erachter te komen wat jouw drijfveren zijn, als stok achter de deur of door mee te denken welk pad je zou willen bewandelen. Voor millennials, door millennials.

Kweekschool

De Kweekschool is de opleiding voor onze toekomstige kwekers. Hier leer je de fijne kneepjes van het trainersvak en krijg je de mogelijkheid een eigen bloeiklas te ontwerpen.

 

Mestival

Een jaarlijks terugkerend festival waar de stinkende ideeën van onze tijd met de grond gelijk worden gemaakt en waar ruimte ontstaat voor nieuwe perspectieven en een vruchtbare voedingsbodem.