Bloei door met onze kwekercoaches

Kom je ook vol inspiratie en met nieuwe inzichten terug van een bloeiklas? Maar vind je het lastig om zelf door te pakken? Of wil je dieper of persoonlijker ingaan op een van de thema’s van de Kwekerij?

Bloei dan door met onze kwekercoaches in een of meerdere 1 op 1 sessies waarin we je verder helpen. In deze individuele sessies bieden we een luisterend oor, en laten we je door persoonlijke aandacht dieper nadenken over je eigen groei en de thema’s van de Kwekerij.

We laten voldoende ruimte voor het delen van je eigen behoeften. Jij bepaalt wat je uit de sessie wilt halen. We staan naast je om erachter te komen wat jouw drijfveren zijn, als stok achter de deur of om mee te denken hoe je bepaalde doelen kunt bereiken. Voor millennials, door millennials.

Hoe werkt het?

Aan het eind van de bloeiklas kun je je direct aanmelden, of achteraf mailen naar coaching@kwekerijamsterdam.nl. In overleg met de kwekercoaches plannen we een afspraak in wanneer dat jou uitkomt, binnen 3 à 4 weken na de bloeiklas. De Bloei-door-sessie duurt ongeveer een uur en kost 25 euro. In overleg met je coach kun je nog extra sessies plannen. Alles wat jou tot bloei laat komen!
DIT ZIJN ONZE KWEKERCOACHES
 

Nikki van Dam


Hi, ik ben Nikki van Dam. Ik heb een achtergrond in psychologie en bedrijfskunde en een passie voor gedragsverandering. Daarnaast wil ik me de komende jaren meer gaan verdiepen in duurzaamheid. Lijkt het je prettig om na een bloeiklas, of gewoon omdat je er behoefte aan hebt, te sparren over rust, ruimte, keuzes maken, over lef en het leven, let me know! (Happy to have conversations in English as well)

Niels van den Broek


Ik ben Niels van den Broek. Komend uit een warm gezin waar persoonlijke aandacht centraal stond heb ik vaak handvatten aangereikt gekregen om met uitdagingen om te gaan. Ik ben hier erg dankbaar voor en vind daarom dat persoonlijke aandacht toegankelijk moet zijn voor iedereen. Tijdens onze gesprekken gebruik ik graag de kennis uit mijn achtergrond in de sport, mijn studie in de psychologie en mijn 3 jaar werkervaring als trainer in het bedrijfsleven om je een stapje verder te brengen naar je doel.

Carmen Spees


Ik ben Carmen en ben laatst door iemand in de kroeg benoemt tot de grootste millennial die hij ooit ontmoet had! Dat kan goed kloppen, want ik word gedreven door creativiteit, vind impact maken belangrijker dan een goed salaris en verspil dat hongerloontje aan reizen en dan het liefst met de trein - want ja het milieu he. ;) Het leven kan soms best overrompelend zijn en daar help ik anderen graag bij. Als coach houd ik een spiegel voor, vanuit de gedachte dat mensen elkaar nodig hebben om tot zelfreflectie te komen. Vanuit inzicht wordt verandering mogelijk en daarmee hoop ik samen met jou aan de slag te gaan.

Danielle Schuitemaker


Mijn naam is Danielle Schuitemaker, 28 jaar en ik woon in het mooie Amsterdam. Na mijn studie bedrijfskunde heb ik werkervaring opgedaan in HR, sales en marketing. Ik ben vrijwel altijd enthousiast en open, maar ook wel resultaatgericht. Ik zou graag met je meedenken over keuzes die je moet of wilt maken, over studie- of carrièrepaden, of wanneer je op zoek bent naar een stukje reflectie of een luisterend oor!

Clara van Haaften


Hi, mijn naam is Clara van Haaften (1989) en ik heb de afgelopen jaren mogen werken met pioniers op het gebied van inclusief en duurzaam ondernemerschap. Daar heb ik wederom ervaren dat een betere wereld bij jezelf begint én dat het leven start op die plek waar je comfortzone eindigt. Als coach nodig ik je uit om de veiligheid van je comfortzone zo nu en dan te verlaten en je dromen na te jagen. Vanuit de overtuiging dat jij zelf alle antwoorden in je hebt om de uitdagingen op jouw weg te overwinnen.

Olga Verbeek


Mijn naam is Olga, en bij mij kan je terecht met vragen op het gebied van liefde, relaties en seksualiteit. Of het nu gaat om een terugkerend thema in jullie relatie waar jullie in vastlopen, passie die zoek is, over eeuwige relatietwijfels, liefdesverdriet, of vragen over je dateleven (of het gebrek daaraan). Ik help je om duidelijk te krijgen waar je precies vastloopt en samen onderzoeken we nieuwe perspectieven en wat je nodig hebt om (samen) verder te kunnen. Ik coach zowel individueel als koppels. Ik ben Humanisticus, studeerde ik af op liefdesrelaties van jongvolwassenen, en altijd gefascineerd door de liefde studeerde ik door als relatietherapeut. Ik help je/jullie graag verder in een sterkere relatie!
 

Kom in contact

Heb je 'n vraag? Laat je horen. Per mail, via het formulier hieronder of kom langs in onze kas!