Ga in gesprek met onze kwekercoaches

Wil je dieper of persoonlijker ingaan op een van de thema’s van De Kwekerij? Zou je wat langer stil willen staan bij wat jou drijft? Of heb je behoefte aan iemand die zo nu en dan met je meedenkt?

Tijdens een 1-op-1 sessie helpt één van onze coaches jou verder. We bieden een luisterend oor en laten je door persoonlijke aandacht dieper nadenken over je eigen groei en thema’s als keuzes maken, relaties en ambitie. We staan naast je om erachter te komen wat jouw drijfveren zijn, als stok achter de deur of om mee te denken hoe je bepaalde doelen kunt bereiken.

Hoe werkt het?

Onze coaches hebben diverse achtergronden qua studie of coachingopleiding en coachen op verschillende manieren. Naar aanleiding van onderstaande bio’s kun je zelf een voorkeur opgeven. Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Laat het dan even weten, dan zoeken we samen een geschikte match.

Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen naar coaching@kwekerijamsterdam.nl. In overleg met de kwekercoaches plannen we een afspraak in wanneer dat jou uitkomt.

We starten met een vrijblijvende kennismaking om te kijken of het klikt. Daarna volgt meestal een traject van drie gesprekken. Daarbij  laten we voldoende ruimte voor jouw behoeften. Jij bepaalt wat je uit de sessie wilt halen.

Een sessie duurt ongeveer een uur en kost 25 euro. In overleg met je coach kun je nog extra sessies plannen. Alles wat jou tot bloei laat komen!

Dit zijn onze kwekercoaches

Eva van den Heijkant

Hoi, ik ben Eva! Ik help je graag met (loopbaan)dilemma’s en het herkennen en doorbreken van hardnekkige patronen (wie heeft ze niet?). Na jaren ervaring in het managen van teams, projecten en klanten op het gebied van marktonderzoek, richt ik me nu op het coachen van ambitieuze young professionals. In het dagelijkse leven, maar ook als coach ben ik nieuwsgierig, positief, actief, eerlijk en oplossingsgericht, waardoor we in elk gesprek snel tot de kern komen en je altijd naar huis gaat met een verfrissend inzicht en een duidelijk plan.

Niels van den Broek

Ik ben Niels van den Broek. Komend uit een warm gezin waar persoonlijke aandacht centraal stond heb ik vaak handvatten aangereikt gekregen om met uitdagingen om te gaan. Ik ben hier erg dankbaar voor en vind daarom dat persoonlijke aandacht toegankelijk moet zijn voor iedereen. Tijdens onze gesprekken gebruik ik graag de kennis uit mijn achtergrond in de sport, mijn studie in de psychologie en mijn 3 jaar werkervaring als trainer in het bedrijfsleven om je een stapje verder te brengen naar je doel.

Charlotte Lammertsma

Hoi! Ik ben Charlotte. Ik ga graag met je in gesprek om antwoorden te vinden op levensvragen, zoals ‘wie ben ik?’, ‘wat wil ik met mijn leven?’, ‘welk werk past bij mij?’ en ‘hoe kan ik mijn idealen waarmaken?’. Ik heb meerdere jaren ervaring als coach en trainer bij mijn onderneming Charlotte Groeit. Ik heb een achtergrond in de humanistiek (wat gaat over zingeving, levensvragen en het menselijker maken van de samenleving). Ik houd ervan om vanuit aandacht, echtheid en empathie echt dichtbij te komen, de diepte in te gaan, vragen te stellen die je écht aan het denken zetten en – als het je verder helpt – je liefdevol te confronteren. Ik maak het abstracte lekker praktisch en concreet.

Clara van Haaften

Hi, mijn naam is Clara van Haaften (1989) en ik heb de afgelopen jaren mogen werken met pioniers op het gebied van inclusief en duurzaam ondernemerschap. Daar heb ik wederom ervaren dat een betere wereld bij jezelf begint én dat het leven start op die plek waar je comfortzone eindigt. Als coach nodig ik je uit om de veiligheid van je comfortzone zo nu en dan te verlaten en je dromen na te jagen. Vanuit de overtuiging dat jij zelf alle antwoorden in je hebt om de uitdagingen op jouw weg te overwinnen.

Dennis Rood

Als je interesse hebt in een coach die je aanpakt met een fluwelenhandschoen en zeer zachte aanpak heeft moet je vooral NIET bij mij zijn. In het dagelijks leven ben ik iemand die graag in gesprek gaat met mensen en hen uitdaagt, deze kwaliteit zet ik ook in als coach. Dit doe ik vanuit een achtergrond als trainer en een studie Sport- en Prestatiepsychologie. Veel van mijn coaching vindt dan ook een basis in de psychologie en op die manier hoop ik jou verder te kunnen helpen!

Nikki van Dam

Hi, ik ben Nikki van Dam. Ik heb een achtergrond in psychologie en bedrijfskunde en een passie voor gedragsverandering. Daarnaast wil ik me de komende jaren meer gaan verdiepen in duurzaamheid. Lijkt het je prettig om na een bloeiklas, of gewoon omdat je er behoefte aan hebt, te sparren over rust, ruimte, keuzes maken, over lef en het leven, let me know! (Happy to have conversations in English as well)

Carmen Spees

Ik ben Carmen en ben laatst door iemand in de kroeg benoemd tot de grootste millennial die hij ooit ontmoet had! Dat kan goed kloppen, want ik word gedreven door creativiteit, vind impact maken belangrijker dan een goed salaris en verspil dat hongerloontje aan reizen en dan het liefst met de trein – want ja, het milieu hè. 😉 Het leven kan soms best overrompelend zijn en daar help ik anderen graag bij. Als coach houd ik een spiegel voor, vanuit de gedachte dat mensen elkaar nodig hebben om tot zelfreflectie te komen. Vanuit inzicht wordt verandering mogelijk en daarmee hoop ik samen met jou aan de slag te gaan.