Ga in gesprek met onze kwekercoaches

Wil je dieper of persoonlijker ingaan op een van de thema’s van De Kwekerij? Zou je wat langer stil willen staan bij wat jou drijft? Of heb je behoefte aan iemand die zo nu en dan met je meekijkt?

Tijdens een 1 op 1 sessie helpt één van onze coaches jou verder. We bieden een luisterend oor, en laten we je door persoonlijke aandacht dieper nadenken over je eigen groei en thema’s als keuzes maken, relaties en ambitie.

We laten voldoende ruimte voor het delen van je eigen behoeften. Jij bepaalt wat je uit de sessie wilt halen. We staan naast je om erachter te komen wat jouw drijfveren zijn, als stok achter de deur of om mee te denken hoe je bepaalde doelen kunt bereiken.

Onze coaches verschillen in achtergrond en ervaring: de een heeft een officiële coachingopleiding gevolgd en gebruikt professionele technieken en de ander denkt meer met je mee vanuit persoonlijke ervaring en interesse. Ben je benieuwd naar wat je bij wie kunt verwachten qua kwaliteit? Stuur ons een mailtje. 

 

Hoe werkt het?

Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen naar coaching@kwekerijamsterdam.nl. In overleg met de kwekercoaches plannen we een afspraak in wanneer dat jou uitkomt. Hieronder vind je onze coaches. Heb je voorkeur voor iemand of juist niet? Laat het ons weten!

Een sessie duurt ongeveer een uur en kost 25 euro. In overleg met je coach kun je nog extra sessies plannen. Alles wat jou tot bloei laat komen!

Dit zijn onze kwekercoaches

Eva van den Heijkant

Hoi, ik ben Eva! Ik help je graag met (loopbaan)dilemma’s en het herkennen en doorbreken van hardnekkige patronen (wie heeft ze niet?). Na jaren ervaring in het managen van teams, projecten en klanten op het gebied van marktonderzoek, richt ik me nu op het coachen van ambitieuze young professionals. In het dagelijkse leven, maar ook als coach ben ik nieuwsgierig, positief, actief, eerlijk en oplossingsgericht, waardoor we in elk gesprek snel tot de kern komen en je altijd naar huis gaat met een verfrissend inzicht en een duidelijk plan.

Niels van den Broek

Ik ben Niels van den Broek. Komend uit een warm gezin waar persoonlijke aandacht centraal stond heb ik vaak handvatten aangereikt gekregen om met uitdagingen om te gaan. Ik ben hier erg dankbaar voor en vind daarom dat persoonlijke aandacht toegankelijk moet zijn voor iedereen. Tijdens onze gesprekken gebruik ik graag de kennis uit mijn achtergrond in de sport, mijn studie in de psychologie en mijn 3 jaar werkervaring als trainer in het bedrijfsleven om je een stapje verder te brengen naar je doel.

Charlotte Lammertsma

Hoi! Ik ben Charlotte. Ik heb een achtergrond in de humanistiek (wat gaat over zingeving, levensvragen en het menselijker maken van de samenleving) en ik ben trainer en coach bij mijn onderneming Charlotte Groeit. Ik ga dus graag met je op onderzoek uit om antwoorden te vinden op jouw levensvragen. Mijn interesses qua thema’s liggen bij zingeving (hoe krijg ik meer zin in mijn leven?), identiteit (wie ben ik?), loopbaan (wat wil ik?), liefdesrelaties en zelfliefde. Ik houd ervan om vanuit aandacht, echtheid en empathie echt dichtbij te komen, de diepte in te gaan, vragen te stellen die je echt aan het denken zetten en – als het je verder helpt – je liefdevol te confronteren.

Anne-Claire Meijer

Hi, Ik ben Anne-Claire, 26 jaar en een achtergrond in psychologie en het geven van trainingen. Als je aan de slag wil met thema’s als rust, dan help ik je graag, ook als ervaringsdeskundige. Ook met thema’s als ontdekken wat je wil, keuzes maken, stressmanagement, vriendschap, dankbaarheid en kwetsbaarheid ga ik graag met je aan de slag. Ik werk graag met je samen om met jouw vraagstukken aan de slag te gaan, en je ideeën, voornemens en idealen om te zetten in concrete acties! Met een open sfeer, eerlijke vragen, reflectieve oefeningen help ik je graag verder. Wanneer drinken we koffie binnenkort? (I do English sessions as well!)

Dennis Rood

Als je interesse hebt in een coach die je aanpakt met een fluwelenhandschoen en zeer zachte aanpak heeft moet je vooral NIET bij mij zijn. In het dagelijks leven ben ik iemand die graag in gesprek gaat met mensen en hen uitdaagt, deze kwaliteit zet ik ook in als coach. Dit doe ik vanuit een achtergrond als trainer en een studie Sport- en Prestatiepsychologie. Veel van mijn coaching vindt dan ook een basis in de psychologie en op die manier hoop ik jou verder te kunnen helpen!

Nikki van Dam

Hi, ik ben Nikki van Dam. Ik heb een achtergrond in psychologie en bedrijfskunde en een passie voor gedragsverandering. Daarnaast wil ik me de komende jaren meer gaan verdiepen in duurzaamheid. Lijkt het je prettig om na een bloeiklas, of gewoon omdat je er behoefte aan hebt, te sparren over rust, ruimte, keuzes maken, over lef en het leven, let me know! (Happy to have conversations in English as well)

Danielle Schuitemaker

Mijn naam is Danielle Schuitemaker, 28 jaar en ik woon in het mooie Amsterdam. Na mijn studie bedrijfskunde heb ik werkervaring opgedaan in HR, sales en marketing. Ik ben vrijwel altijd enthousiast en open, maar ook wel resultaatgericht. Ik zou graag met je meedenken over keuzes die je moet of wilt maken, over studie- of carrièrepaden, of wanneer je op zoek bent naar een stukje reflectie of een luisterend oor!

Carmen Spees

Ik ben Carmen en ben laatst door iemand in de kroeg benoemd tot de grootste millennial die hij ooit ontmoet had! Dat kan goed kloppen, want ik word gedreven door creativiteit, vind impact maken belangrijker dan een goed salaris en verspil dat hongerloontje aan reizen en dan het liefst met de trein – want ja, het milieu hè. 😉 Het leven kan soms best overrompelend zijn en daar help ik anderen graag bij. Als coach houd ik een spiegel voor, vanuit de gedachte dat mensen elkaar nodig hebben om tot zelfreflectie te komen. Vanuit inzicht wordt verandering mogelijk en daarmee hoop ik samen met jou aan de slag te gaan.

Clara van Haaften

Hi, mijn naam is Clara van Haaften (1989) en ik heb de afgelopen jaren mogen werken met pioniers op het gebied van inclusief en duurzaam ondernemerschap. Daar heb ik wederom ervaren dat een betere wereld bij jezelf begint én dat het leven start op die plek waar je comfortzone eindigt. Als coach nodig ik je uit om de veiligheid van je comfortzone zo nu en dan te verlaten en je dromen na te jagen. Vanuit de overtuiging dat jij zelf alle antwoorden in je hebt om de uitdagingen op jouw weg te overwinnen.