Bloei door met onze kwekercoaches

Kom je ook vol inspiratie en met nieuwe inzichten terug van een bloeiklas? Maar vind je het lastig om zelf door te pakken? Of wil je dieper of persoonlijker ingaan op een van de thema’s van de Kwekerij?

Bloei dan door met onze kwekercoaches in een of meerdere 1 op 1 sessies waarin we je verder helpen. In deze individuele sessies bieden we een luisterend oor, en laten we je door persoonlijke aandacht dieper nadenken over je eigen groei en de thema’s van de Kwekerij.

We laten voldoende ruimte voor het delen van je eigen behoeften. Jij bepaalt wat je uit de sessie wilt halen. We staan naast je om erachter te komen wat jouw drijfveren zijn, als stok achter de deur of om mee te denken hoe je bepaalde doelen kunt bereiken.


Hoe werkt het?

Aan het eind van de bloeiklas kun je je direct aanmelden, of achteraf mailen naar coaching@kwekerijamsterdam.nl. In overleg met de kwekercoaches plannen we een afspraak in wanneer dat jou uitkomt, binnen 3 à 4 weken na de bloeiklas. De Bloei-door-sessie duurt ongeveer een uur en kost 25 euro. In overleg met je coach kun je nog extra sessies plannen. Alles wat jou tot bloei laat komen!
DIT ZIJN ONZE KWEKERCOACHES
 
 

Kom in contact

Heb je 'n vraag? Laat je horen. Per mail, via het formulier hieronder of kom langs in onze kas!