Bloeiklas: Wanneer is liefde goed genoeg?

Dinsdag 14 juli 19:30 - 22:00 uur

Enerzijds willen we in onze romantische liefdesrelaties het avontuur vinden van de verovering en de passie. We willen samen het speelse spel van de verleiding kunnen spelen. Maar we willen tegelijkertijd dat die ander bereikbaar is wanneer we hem of haar nodig hebben en ons ten alle tijden steunt. Een partner waarmee we maatjes zijn door dik en dun, die ons accepteert met al onze tekortkomingen. Iemand waarmee we comfortabel een hele zondag in onze oude joggingsbroek op de bank kunnen hangen.

Deze spanningen tussen autonomie en verbondenheid, tussen risico en veiligheid bestaan in iedere romantische relatie. Maar wat als het op een van die assen nou structureel schort in jouw relatie? Iets wat misschien wel een bron voor terugkerende relatietwijfels is. Je weet dat de perfecte relatie niet bestaat, maar wat mag je wél van de liefde verwachten? En wat verwacht de liefde van jou? Tijdens deze bloeiklas bekijken we de achtergrond van relatietwijfels, en helpen we je om jouw verlangens en basisbehoeften in kaart te brengen, inclusief tools om hier in je relatie aan te kunnen werken.

Locatie: De Kas, Nieuwe Herengracht 18, Amsterdam.
Prijs*: €7,50 (student) en €12,50 (algemeen) inclusief koffie, thee en koekjes!

--

Dit is een bloeiklas van De Kwekerij: een inspirerend en interactieve workshop waar we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. We bieden inspirerende theorieën uit interdisciplinaire bronnen, doen creatieve oefeningen en delen persoonlijke ervaringen. We maken onze programma’s voor studenten en young professionals van 18 tot 35 jaar en werken in kleine groepen van maximaal 20 deelnemers. Ben je op zoek naar nieuwe inzichten en lijkt het je leuk om samen te leren? Doe mee!

*Vormt de prijs een drempel om te komen, neem contact met ons op. Via www.kwekerijamsterdam.nl of mail info@kwekerijamsterdam.nl.