Bloeiklas: Wanneer is liefde goed genoeg?

Dinsdag 29 september 19:30 - 22:00 uur

De verwachtingen zijn hoog. Zoals relatietherapeut Esther Perel opmerkt is het ongelooflijk wat mensen van elkaar verlangen. Je partner(s) moet(en) én je anker, én je beste vriend, én je vurige liefde zijn. Wat mag je van de liefde verwachten? En wat verwacht de liefde van jou? Wat is jouw ideaalbeeld in de liefde en hoe verhoudt die zich tot het zogenaamde ‘perfecte’ plaatje?

Liefde kent geen eenduidig recept, maar er zijn wel ingrediënten die de smaak maken. Volgens de Amerikaanse psycholoog Robert Sternberg bestaat een ‘goede liefdesrelatie’ uit drie dimensies: intimiteit, passie en commitment. Tijdens deze bloeiklas bekijken en bespreken we deze dimensies, praten we over de achtergrond van twijfels en hoe je zelf de balans tussen basiswaarden en verlangens vindt.

Locatie: De Kas, Nieuwe Herengracht 18, Amsterdam.
Prijs*: €12,50 (student) en €17,50 (algemeen) inclusief koffie, thee en koekjes!

--

Dit is een bloeiklas van De Kwekerij: een inspirerend en interactieve workshop waar we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. We bieden inspirerende theorieën uit interdisciplinaire bronnen, doen creatieve oefeningen en delen persoonlijke ervaringen. Deze interactieve avond wordt verzorgd door Linda van Soolingen en Sara van de Ven.

We maken onze programma’s voor studenten en young professionals van 18 tot 35 jaar en werken in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers. Ben je op zoek naar nieuwe inzichten en lijkt het je leuk om samen te leren? Doe mee!

*Vormt de prijs een drempel om te komen, neem contact met ons op via info@kwekerijamsterdam.nl.

Bekijk hier ons coronabeleid.