BREAKFAST BREAKS - DE GUNSTFACTOR

Kom 7 april ontbijten en breek met je ochtendroutine

Soms gaat het leven hier in Amsterdam wat op de automatische piloot. Vooral de ochtenden zijn hier gevoelig voor. Je wekker gaat, je staat op, douchet, ontbijt, poetst je tanden, etc. soms in combinatie met haast - of je consumeert wat nieuws of Instagram op je telefoon.

Wat als je het even helemaal anders doet? Je stapt op je fiets en neemt de tijd om te ontbijten op een prachtige locatie, samen met anderen... en i.p.v. het nieuws te bekijken op je telefoon, praat je met elkaar.

Wij regelen een heerlijk ontbijt met verse croissantjes, lekkere koffie of thee en een sapje. Daarbij kleuren we de ochtend in met een gespreksthema. Tijdens deze eerste editie is het thema de ‘gunstfactor’. Waarbij gunst staat voor het helpen van anderen. Want hoeveel tijd hebben we nog om elkaar te helpen in ambitieus Amsterdam? Zijn we goede buren of vooral verre vrienden? Of sta jij zoveel voor anderen klaar dat je juist wat meer tijd voor jezelf nodig hebt?

Dit alles doen we op een luchtige manier - het is immers ochtend. 🙃 Je zult merken dat een mooie ochtend invloed heeft op de rest van je dag!

Bij aankoop van je ticket kun je kiezen uit:
Zoet - mini croissants, volkorenbrood, jam & boter, Griekse yoghurt & granola, seizoensfruit
Hartig - mini croissants, volkorenbrood, boter, kaas, baambrugse ham, avocado

Ontbijt verzorgd door Dignita Amsterdam
Koffie vers gezet door Redbeans

Locatie: De Kas, Nieuwe Herengracht 18

Tickets:
Vroege vogels: €17,50
Een keertje snoozen: €20,00
Twee keer snoozen: €22,50
Verslapen: blijf lekker liggen, je bent te laat.

Snooze niet te vaak, er is een beperkt aantal plekken.