We gaan het doen!

Vanaf 26 februari starten we met een nieuw initiatief genaamd: de Doe-Tak. We dromen er al langer van om ons in te zetten voor kwetsbare groepen in de samenleving. Om goed bedoelde ambities niet langer in ons hoofd te laten zweven, maar daadwerkelijk om te zetten in actie! Hiervoor zijn we een samenwerking aan gegaan met de Vision Hub.

Wat we gaan doen is het thema 'ongelijkheid' onderzoeken en aanpakken. Dat doen we gedurende vier avonden met een diverse groep mensen. We mixen alles met iedereen om zo een diverse groep te creëren. Iedereen is welkom om een steentje bij te dragen.

De ambitie

We beginnen klein, maar het mag groots worden. Is ongelijkheid een thema waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Waar je je voor in wilt zetten? Maar weet je nog niet precies wat? Laten we het samen uitzoeken.

Praktisch

We komen vier keer samen op dinsdagavond. We starten op 26 februari. De inloop is vanaf 18:30 uur, dan eten we om 19:00 uur en vervolgen we met het inhoudelijke deel van 20:00 tot ongeveer 21:00 uur. Dus zet in je agenda: dinsdag 26 februari, 12 maart, 26 maart en 9 april. Telkens vanaf 18:30 uur tot ongeveer 21:00 uur. De avonden vinden plaats op Keizersgracht 166, Amsterdam.

Hoe kan ik meedoen?

Je kunt je opgeven door te mailen naar doetak@kwekerijamsterdam.nl

Moet ik altijd aanwezig zijn?

Als je besluit om mee te doen dan verwachten we dat je tijdens de vier avonden aanwezig bent. We hopen samen te bouwen aan doeltreffende acties. Kan je een keer niet, dat kan natuurlijk, maar liever niet!

Wat wordt er van mij verwacht?

We geloven dat iedereen eigen expertise zal inbrengen op basis van kennis en ervaring. Heb je vooral veel vragen? Doe gerust mee. We onderzoeken samen. Heb je veel ervaring en kennis. Kom ook! Dan luisteren we graag naar je inbreng.


Zijn er kosten aan verbonden?

Nee, voor eten en drinken wordt gezorgd. Mocht je het leuk vinden om te helpen met het eten, laat het ons weten!Meld je aan