De Verdieping Identiteit & Werk

Ontwikkeltraject van De Kwekerij

De Verdieping: Identiteit & Werk

Waar wil jij echt voor gaan? Welke impact wil je maken en hoe pak je dat aan? Het zijn nogal vragen. Enorm belangrijk, maar nog niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Daarom gaan we in de Verdieping: Werk & Identiteit graag met je op weg.

Het concept is simpel. Zeven mensen en zeven dinsdagavonden. Na een mooie gezamenlijke maaltijd bieden we inspirerende theorie, ruimte voor reflectie en praktische en creatieve oefeningen. Met zeven mensen in hetzelfde schuitje, deel je ervaringen en maak je dromen en verlangens steeds concreter. Zodat jij aan het einde van het traject weet waar je voor wilt gaan.

Doe je mee?

 

 

Praktisch

Dit programma wordt momenteel niet aangeboden.

Locatie: De Kwekerij,  Nieuwe Keizersgracht 1A, Amsterdam
Prijs*: studententarief: 250€ / young professionals 400€
Voor aanvang van het traject is er een kennismakingsgesprek, waarin we bespreken wat je uit het traject wilt halen, en je eventueel nog vragen kunt stellen.
* Is de prijs een drempel voor je? Stuur even een berichtje, dan komen we er samen uit.

Wat je kunt verwachten

 

 

Inspirerende perspectieven

Grote vragen als: ‘wie ben je?’ en ‘wat is je missie?’ gaan we te lijf met inspirerende theorie. We kijken kritisch naar de actuele trends en maken o.a. gebruik van Identiteit van Paul Verhaeghe, Ritme van Marli Huijer, Sapiens van Yuval Noah Harari en verdiepen ons in het concept rust van Jozef Pieper. Daarnaast maken we gebruik van het veelzijdige werk van socioloog Zygmunt Bauman en het denkwerk van filosoof Byung Chul Han. We gebruiken deze perspectieven zodat jij je eigen verhaal kunt verrijken en bekrachtigen. Welke rol speelt werk in jouw leven? Welke mogelijkheden heb je en waardoor laat je je leiden?

Toepasbaar in de praktijk

Naast de theoretische lading is er alle ruimte om je voornemens uit te proberen in de praktijk. Tussen de avonden krijg je dan ook opdrachten mee. Voor deze opdrachten staat ongeveer een uur per week. Daarnaast gebruiken we verschillende modellen die je inzicht geven in je eigen persoonlijkheid (zoals het enneagram). En we dagen je uit stil te staan bij je jouw talenten en uitdagingen. Zodat je je dromen en ambities kunt omzetten in haalbare stappen.

Voor wie?

De activiteiten van de Kwekerij zijn bedoeld voor alle studenten en young professionals die willen bloeien tussen 18-35 jaar, van alle achtergronden, genderidentiteiten en seksuele voorkeuren. Houden de prijzen je tegen om te komen? Stuur dan een mailtje naar verdieping@kwekerijamsterdam.nl, dan bespreken we wat er mogelijk is! We denken graag met je mee.

De Kwekerij is helaas (nog) niet rolstoeltoegankelijk. Wel kunnen we samen naar een creatieve oplossing zoeken die voor je werkt. Twijfel je om een andere reden over de toegankelijkheid tot een van onze evenementen, stuur ons dan ook even een mailtje. We hopen je snel te ontmoeten!

Oud-deelnemers over De Verdieping

“Mijn doelen zijn behaald.”

“Het traject heeft blijvend positieve impact op mijn leven.”

“Ik ben anders gaan kijken naar zaken die ik eerst vanzelfsprekend vond.”

“Ik heb m’n focus gevonden en weet waar ik de komende periode voor wil gaan.”

Aanmelden

Wil je meedoen? Meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier. We maken dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

1 + 8 =