Waarom vriend worden van De Kwekerij?


Jongvolwassenen groeien op in een maatschappij waarin ‘prestatiedruk’ niet meer weg te denken is. Ze leven in een wereld waarin alles leuk en succesvol moet zijn. Als gevolg ervaren zij onzekerheid wat gepaard gaat met stress-gerelateerde klachten zoals angst en depressie. Bij de Kwekerij stellen we belangrijke vragen die horen bij de weg naar volwassenwording. Hoe ga je om met tegenslag? Hoe ontdek je wat je wilt? En hoe vind je rust? Door deze kwetsbare en diepere thema’s te bespreken en geduldig aan oplossingen te werken, brengen we jonge mensen tot bloei.

Dat doen we tijdens onze bloeiklassen, avonden waar persoonlijk contact en inspirerende perspectieven de boventoon voeren. De meeste studenten hebben wat minder te makken. En wij willen onze bloeiplek graag toegankelijk houden. Hierdoor zijn onze avonden nog niet kostendekkend. Daarom zijn wij op zoek naar Vrienden van De Kwekerij!

 

  

 

Tijdens corona hebben enkele fondsen hun giften stopgezet. Hierdoor kunnen we jouw steun extra goed gebruiken. Om je te bedanken krijg je toegang tot een exclusieve bloeiklas op donderdagavond 4 februari. Je kunt zelf bepalen hoeveel je geeft, en ook met een eenmalige donatie zijn we heel blij. Ontzettend bedankt voor je steun!

 
 

Onze deelnemers kunnen dat nog veel beter uitleggen dan wij:

(deze filmpjes kijk je het beste met geluid aan)

 

Slide Slide
 

Veel dank aan onze donateurs

 
 

Veel dank aan onze donateurs

 

 

Samen doneerden zij...

 
 

Help jij mee jonge mensen tot bloei brengen?

 
 

Of doe een maandelijkse donatie